Η Κατερίνα Ζάγκλα ανεβαίνει για πρώτη φορά και για την τελευταία εμφάνισή της για τη φετινή σεζόν στην σκηνή του Faust Bar Theater, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, έχοντας στο ενεργητικό της ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές αλλά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Μάγδα Βαρούχα, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η πρόσφατη συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη, Χρήστο Παπαδόπουλο.

Την άνοιξη του ‘18 κυκλοφόρησε, μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Ogdoo Music Group, το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», το οποίο επιμελήθηκε σε μουσική και στίχους η Μάγδα Βαρούχα. Την ίδια περίοδο παρουσίασε την πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο “Πράιμ Τάιμ” στη σκηνή του Ίλιον Plus και αργότερα στο Ρυθμό Art Theater. Έπειτα ακολούθησαν συμμετοχές σε φεστιβάλ, καθώς και η δεύτερη παράστασή της με τίτλο “Extravaganza”, η οποία παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον περασμένο Ιανουάριο και λόγω της κυκλοφορίας του δεύτερου single της με τίτλο “Αν η καρδιά” σε μουσική του Παύλου Ρεμπή, στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και τη συμμετοχή της Athens Recording Orchestra.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η Κατερίνα, με ανανεωμένο ήχο και άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, αποχαιρετά τη φετινή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια που έχουν συμβάλλει στην καλλιτεχνική της ταυτότητα, του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου, σε ευφάνταστα πειραγμένες διασκευές, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων την έχει αναλάβει ο νεαρός Βαγγέλης Φουντάνας, ο οποίος με μια φρέσκια «ματιά» μπερδεύει ήχους και ρυθμούς, συνδυάζοντας αρμονικά την Ανατολή με τη Δύση.
*Φυσικά, δεν θα λείπουν από τη σκηνή οι special guests!*

Συντελεστές:
Επιμέλεια Προγράμματος: Βαγγέλης Φουντάνας/ Κατερίνα Ζάγκλα
Ενορχηστρώσεις/ Κιθάρες: Βαγγέλης Φουντάνας
Βιολί: Τάσος Γουσέτης
Πλήκτρα/Ακορντεόν: Στέλιος Τσάκας
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Τύμπανα/ Κρουστά: Βαγγέλης Ξυθάλης

Τετάρτη 22 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21:30

Faust Bar Theater Arts
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Κρατήσεις: Τ. 210 3234095

Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση χωρίς ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here