Με μια εξαιρετική μουσική παρέα, θα γιορτάσουν οι KollektivΑ το live τους στο Fuzz club στις 22 Απριλίου.

Σ’ αυτή τη γιορτή χωράνε μόνο καλοί φίλοι και η συμμετοχή τους στη συναυλία έχει και έναν άτυπα συμβολικό χαρακτήρα. Για τον Σάκη Τόλη, ηγέτη των Rotting Christ, μπορούν να γραφτούν και να ειπωθούν πολλά. Είναι ο leader του μεγαλύτερου ελληνικού συγκροτήματος με διεθνή παρουσία και επιτυχία. Ενας πραγματικά σπουδαίος μουσικός που θα μοιραστεί τη σκηνή του Fuzz με τους KollektivΑ.

O Θοδωρής Καρέλλας με την χαρακτηριστική του φωνή και τις έντονες αναζητήσεις στην ρίζα της παράδοσης της μουσικής, θα συμπράξει κι αυτός με τους KollektivΑ, με τους οποίους διατηρεί μια πολύχρονη αδερφική σχέση.

kollektiva_2015_09
Τέλος, καλεσμένοι τους θα είναι και οι Rockamora, ένα νέο, φιλόδοξο γκρουπ που μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο. Μια έμπρακτη πράξη στήριξης σε νέους, ταλαντούχους μουσικούς που τους διακρίνει η ειλικρίνεια, το ταλέντο και η καθαρή ματιά.

Στο live στο Fuzz club, οι KollektivΑ θα μας πρωτοπαρουσιάσουν και ανέκδοτα τραγούδια τους, που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο studio και θα αποτελέσουν το υλικό του επερχόμενου ολοκληρωμένου album τους και φυσικά επιλογές από την εφτάχρονη πορεία τους.

KollektivA: Θανάσης Χουλιαράς, Φάνης Μαργαρώνης, Γιώργος Θεοφάνους, Μάκης Κρέτσης, Γιώργος Παύλου, Δημήτρης Γιαννούχος.

Ηχοληψία: Μιχάλης Σκαράκης. Φωτιστής:  Ανδρέας Κούρτης

Ώρα έναρξης:  22:00
Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 12€, ταμείο 14€
Προπώληση: Viva.gr, Public, 7spots, Iανός, Reload Stores

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here