Η Κωνσταντίνα Πάλλα θα βρεθεί για δύο εμφανίσεις στην «Απανεμιά». Η νέα ανερχόμενη τραγουδοποιός, στις αρχές του 2018 κυκλοφόρησε και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Όνειρα» από την ΜΙΝΟS EMI, υπογράφοντας στίχους, μουσική και ερμηνεία.

Η φωνή της και το ρεπερτόριο της ακροβατούν ανάμεσα στο κλασικό λαϊκό τραγούδι και στα σημερινά έντεχνα μονοπάτια. Από τον Βασίλη Τσιτσάνη και την Τζένη Βάνου μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Στο πρόγραμμα της μας ταξιδεύει με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, ενώ ταυτόχρονα μας συστήνει τα δικά της τραγούδια, αλλά και εκείνα του σήμερα με τον δικό της προσωπικό τρόπο.

Μαζί της οι μουσικοί:
Γιάννης Δίσκος – πνευστά
Δημήτρης Λιόλιος – μπουζούκι

palla_afisa_2018_10

Βιογραφικό
Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στην κλασική κιθάρα και στη θεωρία της μουσικής. Στα φοιτητικά της χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές στη μουσική, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Έδεσσα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ αρχίζει και γράφει τα πρώτα της τραγούδια. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους μουσικούς και δημιουργούς,όπως ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάκης Σεβιλογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεατος και ο Πάνος Μουζουράκης.

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Μπουάτ Απανεμιά
Θόλου 4, Πλάκα
Τηλ. κρατήσεων: 210 3248580

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here