Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και δημιουργός Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει του Ρυθμός Art Theater για μια μοναδική παράσταση την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Έχει συνεργαστεί ανάμεσα σε άλλους με τον Γιάννη Σπανό, τον Κώστα Χατζή, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Γερμανό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , και τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο εκτός από τη σκηνή μοιράστηκαν και ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της, «Το χατίρι».

Στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει, θα μας τραγουδήσει αγαπημένα της τραγούδια, από το ελληνικό και κάποια από το διεθνές ρεπερτόριο.

nikolaou_krinio_2018_03_001

Τραγούδια του Leonard Cohen, της Zaz, της Imany του Σταμάτη Κραουνάκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Άκη Πάνου, του Βασίλη Τσιτσάνη του Μανώλη Χιώτη, καθώς και δικές της διασκευές αγαπημένων τραγουδιών κλασσικών λαϊκών όπως το «υπάρχω» των Νικολόπουλου και Πυθαγόρα που το έχει παρουσιάσει ήδη στα social media με μια άλλη άποψη, αλλά και διασκευές από τον ελληνικό κινηματογράφο που θα υφάνουν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδία και αναμνήσεις και διασκέδαση! Ανάμεσα τους και το πρόσφατα ηχογραφημένο νέο τραγούδι της με τίτλο «Όταν το πιστέψεις».

Όλα τους κομμάτια που αποτελούν στάσεις σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, πέρα από εποχές, γλώσσες, μουσικά στυλ και συνθέτουν το προφίλ μιας ξεχωριστής ερμηνεύτριας.

Παίζουν οι μουσικοί: Βλαδίμηρος Πέτσας (τύμπανα), Tάσος Γρηγοριάδης (μπάσο), Γιάννης Ταυλάς (κιθάρα), Ανδρέας Αθανασόπουλος(φωνή).

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί

Ρυθμός Art Theater

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here