ΠΡΟΣΟΧΗ
Η προγραμματισμένη συναυλία της Lara Fabian για το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ) ακυρώνεται λόγω απρόοπτων εξελίξεων που σχετίζονται με τον προγραμματισμό της περιοδείας.
Η καλλιτέχνης λυπάται για την αναστάτωση που έχει προκληθεί και υπόσχεται ότι θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα!

Πληροφορίες επιστροφής εισιτηρίων

Online
Για τις ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της highpriority.gr και της ticketmaster.gr, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στον λογαριασμό των πελατών
εντός δέκα ημερών.
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111

Φυσικά σημεία
Για τις αγορές εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκαν στα φυσικά σημεία προπώλησης, οι πελάτες πρέπει να απευθυνθούν στα αντίστοιχα καταστήματα από όπου προμηθεύτηκαν το εισιτήριό τους έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

———————-

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η προγραμματισμένη συναυλία της Lara Fabian για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ) μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία στον ίδιο χώρο. Λόγω επαναπρογραμματισμού σε όλη την περιοδεία της καλλιτέχνιδος δίνουμε καινούριο ραντεβού το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020.

Τα εισιτήρια της πρώτης ημερομηνίας ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία

———————

Η αγαπημένη κυρία του γαλλικού τραγουδιού, Lara Fabian, επιστρέφει στην Αθήνα για να γιορτάσει μαζί με το ελληνικό κοινό, τα πεντηκοστά της γενέθλια, χαρίζοντας μας την απόλυτη συναυλία της χρονιάς! Μία αξέχαστη εμφάνιση, στην οποία θα επισκεφθεί τους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας της και φυσικά θα παρουσιάσει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους το νέο της album, “Papillon”.

Οι μοναδικές μελωδίες των τραγουδιών “Je t’aime”, “Adagio”, “La différence”, “I Will Love Again”, “Je suis malade”, “Humana”, χάρισαν και χαρίζουν στη Lara Fabian μια θέση στο πάνθεον του γαλλόφωνου τραγουδιού, με ερμηνείες που πάντοτε αφήνουν το στίγμα τους, κάτι που θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε live, το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Στα τριάντα χρόνια της καριέρας της και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, η Lara Fabian δεν διστάζει ποτέ να πειραματιστεί, να ισορροπήσει ανάμεσα στους ήχους της εποχής, να τραγουδήσει σε επτά γλώσσες και φυσικά πάντοτε να σαγηνεύει με το ερμηνευτικό της μεγαλείο.

Το 2019 βρίσκει την Lara Fabian να παρουσιάζει στο κοινό το 14ο της album, “Papillon”, μία πεταλούδα που ανοίγει τα μαγικά της φτερά και πετά γύρω της, το δικό της τοτέμ από την παιδική της ηλικία, ένα σύγχρονο γαλλικό pop album που αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η σχέση της με την Ελλάδα, μια σχέση ιδιαίτερη, σχεδόν προσωπική. Η Μαρία Κάλλας την ενέπνευσε να ασχοληθεί με το τραγούδι, η Νάνα Μούσχουρη αποτελεί για εκείνη μουσικό είδωλο, ενώ ο Μάριος Φραγκούλης, με τον οποίο έχει τραγουδήσει στα ελληνικά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, και ο Γιώργος Περρής είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες της. «Νιώθω πως περιβάλλομαι από ανθρώπους που προέρχονται από το Αιγαίο και νιώθω τόσο τυχερή γι’ αυτό», σχολιάζει η ίδια.

Κάθε της εμφάνιση, μία μοναδική εμπειρία. Η Lara Fabian ανεβαίνει στην σκηνή, αφουγκράζεται το κοινό, κλείνει τα μάτια της και τραγουδά μαζί του. Τραγουδά τον έρωτα, θρηνεί την απώλεια, υμνεί την ισότητα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε με την Lara Fabian και τη μουσική της σε αυτήν τη μαγική βραδιά, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ)!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ)

Τιμές εισιτηρίων
VIP – 80 €
Zone A – 60 €
Zone B – 50 €
Zone C – 40 €
Zone D – 30 €

*Δύο (2) ευρώ από κάθε εισιτήριο θα διατίθενται για τους σκοπούς του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Προπώληση: highpriority.gr, ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 210 8938111
Δίκτυο καταστημάτων Public

*Για αγορές μέσω internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικά σημεία προπώλησης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα τμήματα 103, 103B, 136, 404, 408, Section B2 και Section C

Reload Stores: Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00, Σάββατο 10:00-20:00

IANOS: Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ. 210 3217917
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 09:00-20:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here