Οι Les Au Revoir παρέα με δυο νέους μουσικούς επί σκηνής μας παρουσίασαν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο Shark Bar Restaurant στη Θεσσαλονίκη το πρώτο τους album “RetroClock”. Μέσα από μια λαμπερή εμφάνιση που ήταν γεμάτη από όμορφες γνωστές μελωδίες και έντονους ρυθμούς, μας απέδειξαν πως το καλό ελληνικό τραγούδι του χθες, που αναβιώνουν στο σήμερα, μπορεί ακόμα να μαγέψει, να συγκινήσει και να διασκεδάσει τον ακροατή.


Σε αυτή την τόσο σημαντική για αυτούς βράδια, σε έναν πανέμορφα διαμορφωμένο χώρο με κατάλληλο φωτισμό και άρτιο ηχοσύστημα, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο παλμό, άλλοτε έντονο και άλλοτε αργό, μα πάντα ενδιαφέρον. Οι Les Au Revoir κατάφεραν να κερδίσουν από τα πρώτα λεπτά το κοινό τους, το οποίο απολάμβανε και χόρευε τις ενορχηστρωτικές πινελιές και τον γεμάτο ήχο τους, μέσα από το νέο τους project.


Πάνω στην σκηνή ο κάθε μουσικός είχε το ρόλο του, που τον απέδωσε με μεγάλη επιτυχία. Η τριάδα των Les Au Revoir ήταν στην πρώτη γραμμή, με την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στην ερμηνεία, τον Κώστα Καραμήτσο στα πλήκτρα – programming και τον Λεωνίδα Αναγνώστου στην ακουστική κιθάρα, να δίνουν τον ρυθμό και να συνεργάζονται αρμονικά με τους νέους τους συνοδοιπόρους. Ο Αναστάσιος Βούκης στα drums κατάφερε να προσδώσει μια άλλη ζωντάνια στο ρυθμό του συγκροτήματος, ενώ ο Κώστας Κατσαρός στα percussions και την τρομπέτα χρωμάτισε μοναδικά την συνολική ενορχήστρωση δίνοντας μια νέα αισθητική στον ήχο τους!


Η βραδιά ξεκίνησε με lounge εκτελέσεις από τα τραγούδια “Θα Ξανάρθεις” και “Εσένα που σε Ξέρω Τόσο Λίγο”και σταδιακά ο ρυθμός ανέβαινε, φτάνοντας στο αποκορύφωμα του με τις χορευτικές διασκευές στα “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου”, “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες”, “Πολλές Φόρες” και “Εσύ”. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η πρωτότυπη ενορχήστρωση στο “Σερενάτα”! Το πρόγραμμα έκλεισε ατμοσφαιρικά με high lights στιγμές τα “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη”, “Ήρθες Αργά”, “In a Manner Of Speaking” και την εκδοχή του “Θα Ξανάρθεις” που συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή Buddha Bar.


Γενικότερα όσοι παρευρεθήκαν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά των Les Au Revoir έφυγαν με ένα χαμόγελο στα χείλη και με την προσμονή για την επόμενη ζωντανή τους εμφάνιση. Αυτό πρέπει να το πιστώσουμε στα μέλη του συγκροτήματος, μιας και στην εποχή μας λίγοι είναι αυτοί οι δημιουργοί που καταφέρνουν να κάνουν το κοινό τους να περάσει τόσο όμορφα σε μια συναυλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here