Γνώρισε το αγαπημένο σου συγκρότημα από “πολύ” κοντά! Οι Locomondo έρχονται στη γειτονιά μας με διάθεση για …τζαμάρισμα!

Φίλοι μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που τόσα χρόνια έρχεστε σε εμάς. Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναέρθουμε εμείς σε εσάς! Μερικά από τα πιο γνωστά μας τραγούδια, αλλά και ιδέες που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε στο σόου δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα από αυτήν την γόνιμη ανταλλαγή ενέργειας που υπάρχει στους μικρούς χώρους. Σας περιμένουμε λοιπόν χωρίς setlist, με πολλούς αυτοσχεδιασμούς και εκπλήξεις, με μόνο τα άκρως απαραίτητα ηχητικά, με τραγούδια που τόσα χρόνια έχουν μείνει εκτός προγράμματος, με τη μουσική πάντα στο επίκεντρο!

Γιατί όπως είχε πει κάποτε ο Steve Van Zandt (κιθαρίστας της E Street Band του Bruce Springsteen) : “Μπορείς να βγάλεις ένα συγκρότημα έξω από τα μπαράκια, αλλά δεν μπορείς ποτέ να βγάλεις το μπαράκι μέσα από το συγκρότημα”


Το αγαπημένο σας στέκι, το HolyWood στον Άγιο Δημήτριο, θα μετατραπεί σε έναν συναυλιακό χώρο για να χορέψουμε στους ρυθμούς των Locomondo!

Σάββατο 5 Μαρτίου
Έναρξη 22:00

Είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
2η μπύρα, κρασί 5€ – 2ο ποτό 8€ – special ποτό 9€ – cocktail 9€

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ !

HolyWood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here