Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει την Τρίτη 10 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τραγούδια από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6 αυτοτελείς ιστορίες“, που κυκλοφορεί από την MLK.

Έξι τραγούδια, έξι διαφορετικές πτυχές της καθημερινότητας.
Ένα κράμα μουσικών ειδών και υφών.
4 Συνθέτες- 4 Στιχουργοί
Θεοφανία Παπαθωμά, Μπάμπης Βαρθακούρης, Άλκης Δήμος, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Σταύρος Δάλκος, Βασίλης Κομύτης, Θένια Γιάμαλη, Λόλα Γιαννοπούλου.

Παρέα της καταξιωμένοι μουσικοί όπως οι Mc Yinka, Bitman, Νίκος Σάλτας και το group “Improvisation à la grecque”, με τη συμμετοχή της ίδιας και των Γιώργο Λιμάκη, Αστέρη Παπασταματάκη και Γιάννη Παπαγιαννούλη.

Επίσης παίζουν οι μουσικοί Γιώτης Παρασκευαΐδης, Λουκάς Γιαννακίτσας και Ανδρέας Βάρδας καθώς και συμμετέχει χορωδία μαθητών της Λόλας.

Στη συνέχεια της βραδιάς η Λόλα Γιαννοπούλου και οι “Improvisation à la grecque” ερμηνεύουν και παραλλάσουν τραγούδια από το παλιό και νέο ρεπερτόριο της ελληνικής σκηνής. Απροσδόκητες διασκευές που περιπλέκουν διάφορα μουσικά ιδιώματα όπως λάτιν, neo-soul, τζαζ, RnB, μέσα από ένα αυτοσχεδιαστικό διάλογο μεταξύ των μελών του γκρουπ. Ξεκινώντας με τραγούδια από την ρετρό εποχή της Ελλάδας, περπατώντας αργότερα στα 80s,90s και στο τώρα, ντυμένα με σύγχρονους ρυθμούς και αρμονίες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Πουλόπουλος

Τρίτη 10 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here