Η Μάγδα Βαρούχα  καθώς συνεχίζει τα ταξίδια της και το Καλοκαίρι, κάνει μια στάση στο ζεστό κέντρο της Αθήνας,  στο αγαπημένο στέκι της πόλης, «Ρότα».

varoucha_2016_07_001Το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουλίου, παρέα  με τους μουσικούς της έχουν σκοπό να μας αποπλανήσουν, να μας γεμίσουν εικόνες και να μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους για όσες ώρες θα είμαστε κοντά τους.

Τη Μάγδα την γνωρίσαμε από αυτά, τα όμορφα “Όνειρα” της, που έγιναν αφετηρία για να ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προϊδεάζοντας το κοινό για το ύφος και την προσωπικότητα της πρώτης της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς μέρος της οποίας είναι και το νέο της τραγούδι “Άρωμα Ξένων”, σε στίχους δικούς της και μουσική του Άρη Κλεισούρα.

Ο Χειμώνας της έφερε μια όμορφη συνεργασία με τον Πάνο Παπαϊωάννου και τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και η συμμετοχή της στο μεγάλο αφιέρωμα: « Ο Χρήστος Νικολόπουλος παίζει αλλιώς».

Το καλοκαίρι θα την βρει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας παρέα με τους μουσικούς της , ενώ θα την απολαύσουμε και σε μια μεγάλη συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τη Μελίνα Κανά όπου θα πραγματοποιήσει το opening act της βραδιάς.

Μαζί της:
Αλέξης Στενάκης: Πλήκτρα, κλαρινέτο
Ιάσονας Μαυρογεώργος: Κιθάρες, μπουζούκι

Παρασκευή 15 Ιουλίου
Ώρα Έναρξης : 10.00

Ρότα
Σόλωνος 124, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων : 21 0380 1033

Είσοδος : 6 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here