Η Μαρία Αναματερού θα βρίσκεται την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, το Ηoly Wood stage. Καλεσμένοι επι σκηνής θα είναι οι αγαπημένοι ‘Ελληνες καλλιτέχνες Βασίλης Λέκκας και Μάρθα Μεναχέμ, που θα τιμήσουν τη βραδιά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ολοκαίνουρια τραγούδια αλλά και αγαπημένα απο την προσωπική δισκογραφία της, συνθέτες που την στιγμάτισαν απο όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής, συνθέτουν μια σπουδαία μουσική παράσταση που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. «Το Αχ της μουσικής» κρύβει έρωτα, πόθο, πόνο, χορό, χωρισμό, ποίηση. Ο στεναγμός στη νότα δίνει νάμα, την κοινωνά απ’ το δισκοπότηρο του ήλιου και γίνεται το «κάτι» θαύμα.

anamaterou_afisa_2014_11_001

Στη μοναδική αυτή μουσική παραστάση, η Μαρία Αναματερού πλαισιώνεται απο καταξιωμένους σολίστες της ελληνικής σκηνής (Θεολόγος Μιχελλής: βιολί και μουσική επιμέλεια. Θεόδωρος Κουέλης: κοντρα μπάσο. Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: Κιθάρα, τραγούδι, λάφτα. Δημήτρης Βαρελόπουλος: Mαντολίνο, λαούτο, τραγούδι). Όλοι μαζί, μάς καλούν να βιώσουμε μια μουσική εμπειρία, που αποδεικνύει πώς και στους πιο δύσκολους καιρούς, μπορεί να γίνει το θαύμα…

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η εικονοποίηση μέσω slides και ο δραματοποιημένος λόγος που σκηνοθετεί η Μαρία Αναματερού δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα, συνθέτοντας ένα καλλιτεχνικό είδος που στην Ελλάδα ήρθε να αφήσει εποχή.

Χορηγός Επικοινωνίας: MusicCorner.gr

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 | 10:00 μ.μ.

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ.: 210 9700418 & 6945 314 316

Είσοδος 10€ με μπύρα/κρασί (Προπώληση: 8€)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here