Η Μαρία Αναματερού θα βρίσκεται για ακόμη μια Παρασκευή στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, το Ηoly Wood stage. Καλεσμένοι επί σκηνής στις 5 Δεκεμβρίου θα είναι οι χορευτές Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης, καθώς και οι καλλιτέχνες, Πένυ Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Ζούτσος, που θα τιμήσουν τη βραδιά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ολοκαίνουρια τραγούδια αλλά και αγαπημένα από την προσωπική δισκογραφία της, συνθέτες που τη στιγμάτισαν από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής, συνθέτουν μια μουσική παράσταση που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. «Το Αχ της μουσικής» κρύβει έρωτα, πόθο, πόνο, χορό, χωρισμό, ποίηση. Ο στεναγμός στη νότα δίνει νάμα, την κοινωνά απ’ το δισκοπότηρο του ήλιου και γίνεται το «κάτι» θαύμα.

Στη μοναδική αυτή μουσική παραστάση, η Μαρία Αναματερού πλαισιώνεται από καταξιωμένους σολίστες της ελληνικής σκηνής (Θεολόγος Μιχελλής: βιολί και μουσική επιμέλεια. Θεόδωρος Κουέλης: κόντρα μπάσο. Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: Κιθάρα, τραγούδι, λάφτα. Δημήτρης Βαρελόπουλος: Mαντολίνο, λαούτο, τραγούδι). Όλοι μαζί, μάς καλούν να βιώσουμε μια μουσική εμπειρία, που αποδεικνύει πώς και στους πιο δύσκολους καιρούς, μπορεί να γίνει το θαύμα…

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η εικονοποίηση μέσω σλάιντς και ο δραματοποιημένος λόγος που σκηνοθετεί η Μαρία Αναματερού δίνουν ένα ιδιαίτερο στίγμα, συνθέτοντας ένα καλλιτεχνικό είδος που στην Ελλάδα ήρθε να αφήσει εποχή.

maria_anamaterou_2014_08

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Τηλ. 210 9700418 & 6945 314 316

Ώρα: 10:00μ.μ.

Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί (Προπώληση: 8€)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here