Η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Πάνος Μπίρμπας, δύο νέοι και ταλαντούχοι τραγουδοποιοί, παρουσιάζουν την Πέμπτη 26 Μαρτίου στο Ρυθμός Stage, προσωπικά τους κομμάτια, καθώς και διασκευές αγαπημένων τους τραγουδιών, σε ένα κοινό session με τίτλο For the good times.

kilaidoni_mpirmpas_2015_03_001

Από την αρχή της γνωριμίας τους, η Μαρία και ο Πάνος συνειδητοποίησαν ότι έχουν έναν πολύ κοντινό τρόπο σκέψης και πολλά κοινά σημεία έκφρασης, πράγμα που τους ώθησε γρήγορα στο να συνεργαστούν. Παρ’ όλο που έχουν διανύσει ένα ξεχωριστό, μουσικό μονοπάτι, αλλά, έχοντας ως αφετηρία την κοινή τους αγάπη για τον αμερικάνικο ήχο της folk – country σκηνής, συνδύασαν τα διαφορετικά τους στοιχεία, διατηρώντας ο καθένας την προσωπική του σφραγίδα και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δικό τους μοναδικό ύφος, εξελίσσοντας στο σήμερα πάντα, τις επιρροές τους από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού (Johnny Cash, Hank Williams, Bob Dylan, Neil Young, Norah Jones κ.α).

Τα live τους, ατμοσφαιρικά και νοσταλγικά, συνδυάζουν αριστοτεχνικά την τρυφερότητα και το πάθος, τη γλυκιά μελαγχολία και τη χαρά της ζωής και κερδίζουν αμέσως το κοινό με το συναίσθημα και την αμεσότητα τους.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Μαρίνης: ηλεκτρικό πιάνο, φυσαρμόνικες, κρουστά, φωνητικά
Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: μπάσο, φωνητικά
Σταύρος Παργινός: τσέλο, μαντολίνο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: τύμπανο

Πέμπτη 26 Μαρτίου

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9750060

Είσοδος στο μπαρ: 10€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here