H Μαρίκα Κλαμπατσέα, σοπράνο πιανίστρια και συνθέτης στην πρωτοποριακή μουσική, γνωστή για τις συνθέσεις της και την ελεύθερη χρήση της φωνής της στον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό, μετά τις τελευταίες της συναυλίες “The Shark” στον Ιανό και “Strange Fruit” στο Μουσείο Μπενάκη παρουσιάζει το “ROT” στο Cabaret Voltaire, το Σαββατο28 Φεβρουαριου.

Η performance “ROT” και η επιλογή του τίτλου είναι ο χαιρετισμός της Μαρίκας στο ιστορικό γεγονός ότι η αριστερά πρώτη φορά εκλέγεται ως κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Το “ROT” είναι μια επιλογή από blues, gospels, rock, cabaret, musical, canzone, αυτοσχεδιασμούς σε άριες και νέες συνθέσεις. Η απόληξη της μουσικής διαδρομής ολοκληρώνεται με τραγούδια από τον «Μεγάλο Ερωτικό» και “Reflections” του Μάνου Χατζιδάκι, τραγούδια του Νικόλα Άσιμου και της Edith Piaf. Όλα ενώνονται μέσα από μια διαφορετική ερμηνεία για κάθε είδος, μιας και είναι στ’ αλήθεια διαφορετικά. Όλα επιτρέπονται και πλέκονται το ένα μέσα στο άλλο.

Στο “ROT” η Μαρίκα, με μια φωνή που φτάνει τα άκρα, θα τραγουδήσει και τα αγαπημένα της Blues. To “ROT” είναι  μια κατάθεση συναισθημάτων και αφήγησης που ηχούν μέσα από τους αλαλαγμούς και τις διαφορετικές χροιές του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού που ακολουθεί η φωνή της Μαρίκας Κλαμπατσέα με μια ξεχωριστή ερμηνεία.

klabatsea_2015_02

CABARET VOLTAIRE
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
τηλ. 210 5227046

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here