Καλησπέρα σε όλους και φέτος!

Δημοσιογράφους και ακροατές.

Είμαι η Μαρίζα Ρίζου και επιλέγω για 2η χρονιά να γράψω το Δελτίο Τύπου μου σε πρώτο ενικό, μιας και έτσι κι αλλιώς εγώ έγραφα όλα τα προηγούμενα και μάλλον και όλα τα επόμενα. Οπότε, ας μην κοροϊδευόμαστε 🙂

Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί κυκλοφόρησε επιτέλους το 3ο προσωπικό μου άλμπουμ, από μια καινούρια και πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία, την Walnut.

Ο δίσκος έχει 8 καινούρια τραγούδια. Κάποια από αυτά έχω γράψει εξ ολοκλήρου εγώ, ενώ έχω τη χαρά να συνεργάζομαι και με πολύτιμους ανθρώπους, μερικοί από τους οποίους είναι ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Θέμης Καραμουρατίδης & ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Σπουδαίοι και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν τον δίσκο.

Σε σχέση με τον ήχο του λάιβ τώρα.. έχει αλλάξει και φέτος (σιγά που δε θα άλλαζε). Έχω την τιμή να παίζω παρέα με 4 παιχταράδες, με τους οποίους νιώθω ότι είμαστε έφηβοι στο γκαράζ του σπιτιού μας και κάνουμε το κέφι μας και αυτή η αίσθηση είναι πολύτιμη και απογειωτική.

Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, στο Έλα ψυχούλα μου, στο Καίγομαι και στο Ζητάτε να σας πω, αλλά βέβαια και στο Πετάω, στο Πάμε μια βόλτα, στο Είναι μικρή η ζωή όπως και στα ολοκαίνουρια Κάποιος να με σύρει και Πόσο Βλάκας.

Δεν πρόκειται να προμοτάρω το λάιβ λέγοντας ότι “θα ναι εμπειρία” και “μια αξέχαστη βραδιά”, 1ον γιατί δε συμπαθώ τις προσδοκίες γενικότερα και 2ον επειδή τα γράφουν σε 8 από τα 10 δελτία τύπου πια και μου φαίνεται αρκετά αστείο.

Ας δείξει η πραγματικότητα και η ζωή τι θα είναι αυτό το λάιβ για όλους μας. Ή, φυσικά, τι δεν θα είναι.

Το μόνο που μπορώ να υπογράψω είναι ότι ανυπομονώ να σας συναντήσουμε, να έρθουμε στον τόπο και στο “σπίτι” σας και ελπίζω να μας υποδεχτείτε με ανοιχτή καρδιά. Εμείς σίγουρα θα έρθουμε με φόρα και με λαχτάρα!

Τα λέμε από κοντά αγαπημένοι μου!
Μαρίζα

Πιάνο / Hammond / Roads / Επιμέλεια ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Κοντραμπάσο / Synth Bass / Μελόντικα / Ρεκ: Γιώργος Μουχτάρης
Κιθάρες / Τζουρά / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης

Υπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Φωτογράφος: Χρήστος Θεολόγου
Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Μαλλιά + Μακιγιάζ: Κωνσταντίνος Σακκάς
Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος Μπελιάς

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ώρα έναρξης: 22:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

FIX FACTORY OF SOUND
26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη
Τηλ. : 2310500670

Τιμές εισιτηρίων: 12ευρώ (προπώληση), 14ευρώ (ταμείο)
Διάθεση Εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here