Μια  ethnic – rock  μουσική παράσταση – ταξίδι σε τόπους που η Μήδεια  έζησε, αγάπησε, γνώρισε τον μουσικό τους πλούτο και επηρεάστηκε από αυτόν.
Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ ηχητικό φάσμα και ακούσματα από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Με “όχημα” την ερμηνεύτρια συνδέονται αρμονικά οι προσωπικές της συνθέσεις, με διασκευές από την Ελληνική, τη διεθνή ethnic σκηνή, σε μοτίβο κλασσικής, rock αλλά και jazz μουσικής

Θα ακουστούν τραγούδια σε 12 γλώσσες και διαλέκτους, με προέλευση από τη Σμύρνη, τον Πόντο, την Αρμενία, την Πορτογαλία, τη  Βουλγαρία, τη Γεωργία, τη Ρωσία, τους Ρομά της Σερβίας, την Ελλάδα και το Αζερμπαϊτζάν.

midia_2015_12

Μαζί της οι μουσικοί:
Περικλής Παλαμιώτης- Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα
Θάνος Μανωλόπουλος-Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα
Άρης Μπουτσελάκης -Μπάσο
Αντώνης Φίλης –Ντραμς
Tigran Sarksan- Αρμένικο Doudouk,Nei

Λίγα λόγια για τη Μήδεια

Γεννήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας σε μία μουσική οικογένεια, Ποντιακής καταγωγής.

Ο  παππούς και η γιαγιά της ήταν παραδοσιακοί τραγουδιστές. Η ίδια ξεκίνησε από  πολύ μικρή ηλικία μαθήματα κλασικού  πιάνου  και τραγουδιού. Συνέχισε τις σπουδές της στο μουσικό Πανεπιστήμιο του Ρουστάβι  σε σολφέζ, μουσική λογοτεχνία, αρμονία, χορωδία και απέκτησε το δίπλωμα της καθηγήτριας φωνητικής
Στη Λυρική Σκηνή της Τιφλίδας, ως Σοπράνο, ερμήνευσε έργα των Ραχμάνινωφ, Πουτσίνι, Μπιζέ, Ροσσίνι, Μπραμς, Μουζόρκσκι κ.α.

Ερμηνεύει τραγούδια από όλον τον κόσμο σε περισσότερες από 12 γλώσσες . Ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ νεαρή ηλικία και από τότε μέχρι σήμερα συνδέθηκε με το Μουσικό συγκρότημα ”Ορφέας” (αποσπώντας την πρώτη θέση, για την εμφάνιση της  στο  Πανσοβιετικό  Φεστιβάλ Ελλήνων το 1991)

Από τότε μέχρι σήμερα συνεργάστηκε και συνεργάζεται, δισκογραφικά και σε δημόσιες εμφανίσεις και συναυλίες, στην Ελλάδα και τον κόσμο, με σπουδαίους Έλληνες Καλλιτέχνες, από το ευρύ φάσμα της μουσικής σκηνής, ερμηνεύοντας από Παραδοσιακά τραγούδια, μέχρι Κλασσικό ρεπερτόριο αλλά και διασκευές Έθνικ μουσικής σε Rock και  Jazz μοτίβο.

Η  πρώτη προσωπική της δουλειά “Σ’αγαπώ κι ας έφυγες” κυκλοφόρησε από  τη RIA music και τώρα ετοιμάζεται η δεύτερη.

 

Ρυθμός Stage
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης:  22.00
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmosstage.gr

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here