Για δεύτερη σεζόν, η Μικαέλα και φέτος το χειμώνα γεμίζει τα βράδια του Σαββάτου μας, με τραγούδια και ήχους από το παρελθόν στο παρόν, συνδέοντας με μαγευτικό τρόπο Ανατολή και Δύση, μουσικές και ηχοχρώματα. Δεύτερος χειμώνας, που η Μικαέλα ταξιδεύει το κοινό της μέσα από τη μουσική σκηνή Θέσις 7, στο Μοναστηράκι, με μια μεστή, γλυκιά, γεμάτη και ζεστή φωνή! Διασκευές πρωτότυπες και εντυπωσιακές, ερμηνευμένες με τρόπο καθηλωτικό!

Μας συστήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2014, με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι» η οποία κυκλοφόρησε από την Polymusic, με αγαπημένα  τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών Αττίκ, Γιαννίδη, Καλδάρα, Μουζάκη Σακελλάριου, Σογιούλ, Τραϊφόρου κ.α!

mikaela_afisa_2016_02_001

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από την ευρηματικότατη οπτικοποίηση του τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο», από τον σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλλη, το πρώτο βιντεοκλίπ που μας παρουσίασε, ήταν ότι πρόκειται περί μιας άκρως ταλαντούχας ερμηνεύτριας, με εμβληματική παρουσία. Αυτή η αίσθηση, είναι ακριβώς η ίδια και τώρα που μας παρουσιάζει το δεύτερο οπτικοποιημένο τραγούδι από το άλμπουμ «Αγαπώ να θυμάμαι», με τίτλο «Αναπνοή μου», το οποίο έχει και αυτό τη σκηνοθετική άποψη του Περικλή Μαθιέλλη.

Αυτό τον καιρό, το αγαπημένο, πασίγνωστο και διαχρονικό «Αναπνοή μου» ακούγεται στα ραδιόφωνα, και περιλαμβάνεται ανάμεσα στα τραγούδια που η Μικαέλα ερμηνεύει live στη μουσική παράσταση. Συνοδοιπόροι οι εξαίρετοι μουσικοί με τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις. Στην κιθάρα είναι ο Τάσος Γρυπαίος, στα κρουστά είναι ο Daniel Allen και στο μπάσο είναι ο Γιάννης Γρυπαίος.

Θέσις 7
Αγίου Φιλίππου 7, 10555 (Θησείο – Μοναστηράκι)
Τηλ.: 2169000790

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here