Οι No Sequence κυκλοφορούν το δεύτερο προσωπικό τους άλμπουμ, απογειώνοντας τις ροκ μελωδίες αλλά και τους ιδιαίτερους και με πολλαπλά νοήματα στίχους τους. Επανέρχονται λοιπόν στο προσκήνιο με μια ακόμη πιο ώριμη δουλειά καλλιτεχνικά, αλλά και με νέα μέλη και σας παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά, με τίτλο “Masquerade”!

no_sequence_masquerade_cover_2017_11

Οι No Sequence είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2009. Με επιρροές από την grunge, alternative, british αλλά και την κλασική ροκ μουσική, δημιουργούν τραγούδια διαχρονικά. Μιλούν για την εσωτερική αναζήτηση του ανθρώπου, τα πάθη του, τις επιθυμίες του και τα συναισθήματα του.

Το 2013 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο “Levitation”. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα τους τιμήσουν και με το παραπάνω. Τραγούδια όπως το “Levitation” και το “Inside Me” θα ξεχωρίσουν και θα αγαπηθούν. Κάπως έτσι ο Rock Fm 96,9 θα τους προτείνει ως καλλιτέχνες του μήνα, στον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote , όπου θα βγουν νικητές.

Εν έτει 2017, ανασυντάσσονται, μας συστήνουν δυο νέα μέλη –την Ιωάννα Παπαγιάννη στα τύμπανα και τον Νίκο Προμπονά στην κιθάρα– και κυκλοφορούν το 2ο album τους με τίτλο “Masquerade”. Tραγούδια όπως το “Make me feel”, το “Vision” και το “Postscript” αναμένεται να ξεχωρίσουν από τον δίσκο.

Οι No Sequence είναι οι:
Γιάννης Κουμαριανός (Φωνητικά)
Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο)
Ιωάννα Παπαγιάννη (Drums)
Νικος Προμπονας (Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here