Οι Ωρίωνες, θα εμφανιστούν στις 21 Οκτωβρίου, στο Γυάλινο – UpStage, για να προτείνουν στο κοινό τους ιστορικούς Ωρίωνες αλλά με ένδυμα σημερινό, φρέσκο κι ανεξάντλητα δημιουργικό, εμπνευσμένο, με όραμα και συνέχεια.

Σ’ αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά, οι Ωρίωνες θα παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι «Έκλειψη μαγική», από το οποίο πήρε και το όνομά της η μουσική παράσταση και που θα αποτελέσει τη βάση του νέου τους CD. Εκτός όμως από τα τραγούδια των Ωριώνων θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνούς rock σκηνής.

Special guests:
Σοφία Αρβανίτη
Γιάννης Σκουλάς
Δημήτρης Λιόλιος
Δημήτρης Ζαφειρέλης

Συμμετέχει: Νικολέτα Παπουτσή

Μια πραγματικά μαγική συνεργασία δύο γενεών: η πείρα και η βαθειά επιρροή των παλιών μελών στο κλασικό ροκ, γίνεται ένα με τη νεανικότητα, τις φρέσκες ιδέες και τις σύγχρονες επιρροές των νέων.

Κουβαλώντας τη δική τους ιστορία, κόντρα στη μίζερη ατμόσφαιρα του τόπου, τολμούν να ονειρεύονται και να συνεχίζουν αυτό που η δική τους αγωνία απαιτεί να εκφράσει και να προτείνει, παρασέρνοντας όποιον έχει την ίδια ανάγκη για να προσωποποιήσει ερωτικά, πολιτικά, απλά και ανθρώπινα -ίσως και αιρετικά πολλές φορές- τη σχέση του με την κοινωνία και τον άνθρωπο.

oriones_2016_10

Οι Ωρίωνες είναι:
Βασίλης Αβραμίδης: τραγούδι – ρυθμική κιθάρα
Τάσος Αβραμίδης: Lead guitar – τραγούδι
Σάκης Αβραμίδης: ντραμς – τραγούδι
Αντώνης Βλάσσης: ντραμς – κρουστά
Τζίνα Αβραμίδου: τραγούδι
Θωμάς Καρίνος: μπάσο – τραγούδι
Εμμανουέλα Φωτάκη: πλήκτρα – τραγούδι

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
10 ευρώ όρθιοι ή στο μπαρ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876 και σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spot, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here