Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα τον Οκτώβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη συνεχίζει τις παραστάσεις της ανά την Ελλάδα.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους σε μια πόλη γεμάτη θόρυβο μα που ξέρει να σωπαίνει μπροστά στην ίδια της την μαγεία.

Μια βραδιά στη Μαύρη Τρύπα, την Παρασκευή, 16 Μαρτιου με τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά καθώς και τραγούδια άλλων που όλοι έχουμε κάνει δικά μας.

Επίσης για πρώτη φορά θα συστηθούμε με τις νέες τις ιστορίες όπως αυτές έγιναν τραγούδια στην δεύτερη προσωπική της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μωβ Καληνυχτες».

Ο ήχος της Αθήνας που επιμένει να μπλέκει τα στοιχεία της παράδοσης με τον ηλεκτρικό ήχο όπως μπερδεύει τα λόγια της μπροστά στους καθημερινούς της Λαβύρινθους.

Αρκούν τα τραγούδια και μια καλοκουρδισμένη μπάντα για να βαφτούν μωβ τα μονόχρωμα βράδια. Άλλωστε και το μωβ είναι ένα σύνολο αποχρώσεων.

Μελωδίες ποτισμένες με ένταση και πάθος και στίχους γεμάτους ενέργεια, άλλοτε θυμωμένους και αγριωπούς, άλλοτε λυρικούς και γεμάτους αγάπη, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή.

«Γράφω τραγούδια για να μην ξεχνάω να θυμάμαι », λέει η Παυλίνα και παίρνει τη θέση της στη σκηνή, ανάμεσα στους μουσικούς και όχι μπροστά τους.

voulgaraki_live_2017_10_014

Κωστής Βήχος, Μπάσο – φωνή
Μιχάλης Βρέττας, Βιολί – φωνή
Γιώργος Κουρέλης, Πιάνο – φωνή
Γιώργος Καρδιάνος, Κιθάρα
Αλέξης Σταυρόπουλος, Τύμπανα

Νίκος Παππάς, Ήχος

Την επιμέλεια των παραστάσεων έχει ο Πάνος Σουρούνης.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου
Προσέλευση: 21:30

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081

Εισιτήριο θεάματος: 10 €, Φοιτητικό / ανέργων: 8 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here