Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Πέννυ Μπαλτατζή, υποδέχεται την Άνοιξη με μία μοναδική live εμφάνιση στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016. Η ίδια υπογράφει στίχους, μουσική και καταφθάνει με τα ολοκαίνουρια της τραγούδια, για να μας χαρίσει μοναδικές, ρετρό βραδιές.

Η Πέννυ Μπαλτατζή εδώ και ένα χρόνο, γύρισε σελίδα στην εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της και επανασυστήνεται στο κοινό μέσα από τα καινούργια τραγούδια της, ακολουθώντας solo καριέρα κι αναδεικνύοντας μια νέα πλευρά του ταλέντου της με κομμάτια που δεν χάνουν τον κεφάτο, μεταδοτικό χαρακτήρα τους που τη χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Η φωνή της άλλωστε μας γεμίζει χαμόγελα, κάθε φορά που την ακούμε και μας ταξιδεύει μακριά, χαρίζοντας μας ανέμελες στιγμές.

Το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και την ακαταμάχητη σκηνική της παρουσία, θα σας χαρίσει μία μοναδική βραδιά, με τραγούδια του σήμερα και του χθες. Από τη λίστα δεν λείπουν το “Εξωτικό Χαρμάνι”, “Η Δεκάρα”, “Το Γυφτάκι”, αλλά και πολλά ακόμα νέα κομμάτια, που θα τα βάλετε στην καρδιά σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήχοι Καραΐβικής που παραπέμπουν σε τροπικές παραλίες, Τσα-Τσα αγριεμένα κι άλλοτε πιο υποχθόνια έρχονται να σας ταξιδέψουν στο χθες όταν η Ρένα Βλαχοπούλου είχε το πρώτο της ραντεβού και η Μαίρη Λίντα έπινε το τελευταίο ποτηράκι. Καλύψο, Σκα και λάτιν ρυθμοί αγκαλιάζουν μια γκάμα ελληνικού ρεπερτορίου που δεν φαντάζεστε. Σ’ όλα αυτά «κουμπώνει» και λίγο Σουίνγκ, για να ταράξει τα νερά κι από γαλανά να τα κάνει πολύχρωμα.

Η Πέννυ μαζί με μια μπάντα φωτιά από εξωτικούς καμπαλέιρος και φωνές φερμένες από τα στενά της Κούβας, σας υπόσχονται μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

penny_baltatzi_live_2015_11_008

Μαζί της οι:
Θάνος Κοσμίδης: πλήκτρα, φωνητικά, ενορχηστρώσεις
Γιάννης Πουπούλης: ηλεκτρική κιθάρα
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, φωνητικά

Νίκος Κόλλιας: επιμέλεια ήχου

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΦΙΓΓΑ
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα (είσοδος από Πεζόδρομο: Κιάφας 13)
Τηλ. κρατήσεων: 211 4096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 12€ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here