Ο Άγγελος Πάνου παρουσιάζει το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Η Προετοιμασία». Ο δίσκος περιλαμβάνει δέκα καινούρια τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσα στην τελευταία δεκαετία. Τραγούδια που έχουν μέσα τους την αίσθηση της εκκρεμότητας και σχηματίζουν, στο σύνολό τους, μια πορεία προετοιμασίας για το οποιοδήποτε ποθούμενο μέλλον.

«Η Προετοιμασία» εξελίχθηκε μέσα σε μια εντελώς προσωπική διαδικασία, καθώς παίζει ο ίδιος όλα τα όργανα που ακούγονται στον δίσκο.

Βασικοί συνεργάτες σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο ηχολήπτης και παραγωγός Πάνος Τσεκούρας (Top Floor Studio) που ανέλαβε την ηχογράφηση, και η γυναικεία χορωδία, που αποτελείται από τις Λίνα Ζηνά, Φαίη Τσιλιβή, Nalyssa Green και Νεφέλη Λιούτα.

Το album κυκλοφορεί από την InRealTime Records και είναι διαθέσιμο για download & streaming σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο Άγγελος Πάνου ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική μέσω του αγγλόφωνου συγκροτήματος Relevant Box, παίζοντας μπάσο. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ηχογράφησε μια μουσική ιστορία με τίτλο «Ο Νυχτοφύλακας» που μοιράστηκε χέρι με χέρι. Συμμετείχε στο σχήμα του Lumiere Brother και έκανε σποραδικά μικρές συναυλίες. Το 2019, κυκλοφορεί το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Η Προετοιμασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here