Από την διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για τις συναυλίες της Kovacs σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτέλεσμα της οποίας ήταν η συναυλία της Αθήνας να γίνει Sold Out, μεταφέρουμε τις συναυλίες σε νέες ημερομηνίες. Συγκεκριμένα:

η συναυλία της Αθήνας θα διεξαχθεί
Παρασκευή 24 Απριλίου | σε νέο μεγαλύτερο χώρο, στο Βοτανικό Live Stage

ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό που δεν κατάφερε να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια του

και της Θεσσαλονίκης
το Σάββατο 25 Απριλίου | στο Principal Club Theatre

unnamed

Στις νέες ημερομηνίες και στους νέους χώρους θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Kovacs που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2015!

Τα επιπλέον εισιτήρια μετά το sold Out για τη συναυλία στον Βοτανικό θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Ticket Ho use, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας για τις συναυλίες στις νέες ημερομηνίες.

Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους κατόχους εισιτηρίων το επιθυμούν θα γίνετε από τα σημεία αγοράς τους από την Δευτέρα 23/2 έως την Παρασκευή 27/2.

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση 18 ευρώ | Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 23 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here