Κλείνοντας φέτος τα 90 χρόνια ίδρυσής του, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, διοργανώνει στην πλατεία «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Ο.Τ 216), το φεστιβάλ, «ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2015» στο οποίο θα συμμετέχει η Ραλλία Χρηστίδου με μια μεγάλη συναυλία, την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Με όπλο την αγάπη» από τη Minos Emi, συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτριας, ενορχηστρωτής – για να μας φανερώσει για να ακόμη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

rallia_xristidou_2015_01_001

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, όπως το «Παλιό μου εγώ», «Tengo Soledad», «Άσπρο γιασεμί», «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α., τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στη μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

Συντελεστές:
Μιγκέν Σελμάνι
: Βιολί
Χρήστος Μιχάλης: Κιθάρες, μαντολίνο
Μίμης Ντουτσούλης: μπάσο
Γιώργος Κατσίκας: τύμπανα

Παύλος Πανταζόπουλος: Ήχος
Φωτογραφίες: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Πλατεία “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” (Ο.Τ 216)
Πληροφορίες: τηλ. 213 2000-150/103/287

Ώρα έναρξης 21:30

Ελεύθερη είσοδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here