Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπόσχεται η Σαλίνα Γαβαλά στην Απανεμιά τη Δευτέρα 18 Δεκέμβριου για να μας συστήσει και ζωντανά το νέο της τραγούδι «Ο Άνθρωπος» που έχει ήδη αγαπήσει ο κόσμος μέσα από το ραδιόφωνο, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Μαζί της για μια εμφάνιση έκπληξη ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ένα παρεΐστικο ακουστικό live στην αγαπημένη μπουάτ της Πλάκας με τη ζεστή και αισθαντική φωνή της Σαλίνας Γαβαλά που θα μας ταξιδέψει στα πιο δυνατά αισθήματα.

gavala_salina_2017_12_001_poster

Η Σαλίνα γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην Κύπρο και τώρα ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υποκριτική με υποτροφία του ΘΟΚ στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και υποκριτική για τον κινηματογράφο στην Αμερική στο NYFA (Los Angeles). Οι σπουδές της περιλαμβάνουν επίσης χορό (κλασσικό μπαλέτο) και μουσική (πιάνο).

Έχει δουλέψει σε θεατρικές παραστάσεις και musical καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 2010 κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Πονάει η Αγάπη» και το ομώνυμο τραγούδι γίνεται επιτυχία. Το 2011 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της «Το Καινούριο Σου Όπλο» με πρώτο single το ομώνυμο τραγούδι που είναι και ένα από τα δύο της ντουέτα με τον Γιάννη Κότσιρα.  Ο ίδιος μαζί με τον Δημήτρη Χωριανόπουλο κάνουν την παραγωγή του δίσκου. Ξεχωρίζει το ντουέτο τους  «Πάλι θα στη δώσω την καρδιά»

Τo 2014 κυκλοφορεί την πρώτη της ποιητική συλλογή «Ηδονές οδύνες» μαζί με cd που περιλαμβάνει δύο τραγούδια σε στίχους της ίδιας «Το Mελάνι» σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και το «Εσύ κι εγώ» σε μουσική του Αντώνη Μιτζέλου.

Συνεργάζεται επίσης επί σκηνής αλλά και δισκογραφικά με το Γιώργο Καραδήμο «Θα ‘ρθει ξανά», τους C-Real «Τίποτ’ άλλο μη λες» και  το Χρήστο Δάντη «Όπως θέλω εγώ» αλλά και την Ευριδίκη, τον Δημήτρη Κοργιαλά, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Στέφανο Κορκολή, την Sunny Μπαλτζή τον Νικόλα Αντύπα, τον Μάνο Ξυδους και άλλους.

Το 2016 ήταν η coach στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους στο ΧFACTOR και κέρδισαν την πρώτη θέση, ενώ και την επόμενη χρονιά ήταν και πάλι coach αυτή τη φορά στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα.

Δευτέρα 18 Δεκέμβριου
Ώρα: 21:30 

Μπουάτ Απανεμιά
Μνησικλέους & Θόλου 4 – Πλάκα
τηλ. 210 324 8580

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here