Το προηγούμενό της album σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία ενώ το τραγούδι της «Σε Ποια Θάλασσα Αρμενίζεις» πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube και συνεχίζει την ανοδική του πορεία!

Τώρα έρχεται… η «Ερωτογραφία»! Αυτή είναι η τρίτη δισκογραφική δουλειά της Σαββέριας Μαργιολά, στην οποία αποτυπώνεται το δυνατό συναίσθημα του έρωτα, σε όλες του τις εκφάνσεις, τη χαρά, τη λύπη, τη νοσταλγία, το παράπονο, την προσμονή…

Μια δουλειά που κυκλοφορεί από τη Final Touch και στην οποία συμμετέχουν πολλοί αγαπημένοι συνθέτες και στιχουργοί με σπουδαία πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο! Με σειρά εμφάνισης: Στέφανος Λογοθέτης, Γιάννης Μαύρος, Μπάμπης Βαρθακούρης, Μάριος Μούρμουρας, Πόλυς Κυριάκου, Βάσω Αλλαγιάννη, Σωτήρης Καστάνης, Βίκυ Αθανάτου, Σπύρος Πετρουλάκης, Νίκος Πασσαλίδης, Χάρης Καραπάς, Στάθης Γιαννακόπουλος, Κώστας Φαλκώνης, Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος, Πέτρος Συνοδινός, Νίκος Πετρόπουλος.
Με εξωστρέφεια μουσικά και στιχουργικά, η Σαββέρια Μαργιολά, συνδυάζει την ερμηνευτική της γκάμα καθώς κινείται από τις ήσυχες μπαλάντες, στα έντεχνα τραγούδια και κορυφώνεται στα πιο λαϊκά.

margiola_cover_2016_11

Η πρώτη γνωριμία με το album «Ερωτογραφία» γίνεται με το single «Παρκάρω Απέναντι» το οποίο συνοδεύεται από ένα video clip υψηλής αισθητικής.

Με άκρως φθινοπωρινή διάθεση, η Σαββέρια μάς τραγουδά μια σύνθεση του Στέφανου Λογοθέτη, σε στίχους του Γιάννη Μαύρου. Μια ιδιαίτερη μπαλάντα σε έντεχνο ύφος με πλούσια ενορχήστρωση από τον Μάριο Μούρμουρα, που απογειώνεται από την εξαιρετική ερμηνεία της Σαββέριας.

Η άρτια σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ιωαννίδη αποτυπώνει οπτικά τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του τραγουδιού με τη λιτή παρουσία της Σαββέριας να κυριαρχεί στο φθινοπωρινό τοπίο.

Παρκάρω απέναντι, στο τέλος θα ξεχάσω
Δεν είχα τίποτα, τίποτα το τίποτα θα χάσω
Τι θες να μάθεις όταν μια αγάπη λήξει
Μεταμορφώνεται, μεταμορφώνεται σε θάλασσα από θλίψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here