Η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis σε μια μοναδική μουσική παράσταση!

Ο Alex Papadiamantis, συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και ορχηστρική μουσική.

efthimiou_sylvia_alex_papadiamantis_2015_12_001

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλες μεσογειακές χώρες. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην αγορά του Αλ Χαλίλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το Ισπανικό φλαμένγκο με τα Πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά με τα Κυπριακά μας…. Ολα αυτά, μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου, αποτελούν το μαγευτικό ταξίδι μας στις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου.

Η Σύλβια Ευθυμίου, θα πλαισιώσει αυτές τις αναφορές με μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντάς μας τα δύο νέα της τραγούδια, «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη τις «Τρείς Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα και το νέο single «Μέσα στο Χθές» σε στίχο Αλέξανδρου Μανταλβάνου.Την μουσική και στα τρία τραγούδια υπογράφει ο Alex Papadiamantis και κυκλοφορούν από την  14Music records.

Θέατρο Μάνος Ξυδούς πολιτιστικού πάρκου Αγίων Αναργύρων

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
Προσέλευση 20.00

Είσοδος ελεύθερη. Αντί εισόδου προσφέρουμε σχολικά είδη.

Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
Electric violin: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Μάριος Chibici
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Παναγιώτης Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here