Οι String Demons «επιτίθενται» στον Βοτανικό! Λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 28 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, στον «Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς».

Μετά από έναν εκρηκτικό χειμώνα συναυλιών (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κυκλοφορία ψηφιακού δίσκου, περιοδεία στην Ελλάδα, πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις κ.α.) έρχονται στην «Αθηναϊδα», παλιά τους γνώριμη μουσική σκηνή, παρέα με τους Πειρατές, ένα Ποντιακό Καζίνο, ένα Καλοκαίρι, κάτι Καγκέλια, μερικά Δοξάρια από την Ικαρία, κάτι Βασίλισσες, έναν Αλήτη Πολιτικό, έναν Αθάνατο και πολλά άλλα!

Στις live εμφανίσεις τους εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα τα διάφορα στυλ μουσικής και παιξίματος, με ποικιλία ηχοχρωμάτων και δυνατά στιγμιότυπα με τύμπανα-κρούστα, δημιουργώντας μια εκρηκτική διονυσιακή ατμόσφαιρα με βάση τα έγχορδα! Πυλώνες βασικοί της μουσικής τους είναι η Heavy Metal, η Κλασική και η Παραδοσιακή Μουσική! Επειδή η μουσική είναι μόνο μία, η καλή! Γι’ αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, ελάτε σε αυτήν τη String-demonική συναυλία να γιορτάσουμε το κλείσιμο της χρονιάς, αλλά και τον ερχομό του καλοκαιριού!

string_demons_afisa_2015_05

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός (στάση μετρό: Κεραμεικός)
Τηλ. κρατήσεων: 210 3480000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here