Και αφού μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο, η Μάγδα Βαρούχα επιστρέφει στη «Ρότα», το αγαπημένο μουσικό στέκι της Αθήνας. Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, παρέα με τους μουσικούς της θα μας ζεστάνουν και θα μας αποπλανήσουν με τα τραγούδια και τις ερμηνείες τους για ακόμα μια φορά.

Τη Μάγδα τη γνωρίσαμε μέσα από τα όμορφα «Όνειρα» της, τραγούδι σε στίχους και μουσική του Άρη Κλεισούρα, το οποίο έγινε αφετηρία να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, γνωρίζοντας στο κοινό το ύφος και το μουσικό της ηχόχρωμα. Στη συνέχεια μας σύστησε ένα προσωπικό της τραγούδι, το «Άρωμα Ξένων», σε στίχους δικούς της και μουσική πάλι του συνεργάτη της, Άρη Κλεισούρα. Γράφει στίχο, μουσική και ερμηνεύει. Ρόλοι τελείως διαφορετικοί και ιδιόμορφοι, όπως δηλώνει η ίδια, που τους αγαπάει εξίσου.

papaioannou_karantoniou_varouxa_live_2016_03_004

Ο περσινός Χειμώνας της έφερε μια όμορφη συνεργασία με τον Πάνο Παπαϊωάννου και τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως και η συμμετοχή της στο μεγάλο αφιέρωμα: « Ο Χρήστος Νικολόπουλος παίζει αλλιώς».

Το καλοκαίρι την είδαμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας , ενώ την απολαύσαμε και σε μια μεγάλη συναυλία με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τη Μελίνα Κανά, όπου πραγματοποίησε το opening act της βραδιάς.

Θεωρείται μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο κοντινό μέλλον και αναμένουμε όσα μας ετοιμάζει… Τόσο δισκογραφικά, όσο και με τις νέες τις συνεργασίες!

Μαζί της:
Αλέξανδρος Κούρος: Πλήκτρα
Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος: Κιθάρες , Μπουζούκι
Μάριος Παπούλιας: Βιολί

Ρότα
Σόλωνος 124, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3801033

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 6 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here