Την Πέμπτη 25 Ιούνιου στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου έρχεται η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, Μάρκο Κώτσια στο πιάνο, Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, Γιώργο Ταμιωλάκη στο τσέλο και Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης. Η Τέτη Κασιώνη, έχοντας στο ενεργητικό της μία πορεία με πολλές συνεργασίες, τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τους τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς και δημιουργούν ένα ταξίδι που ενώνει τη Δύση με την Ανατολή και τη Μεσόγειο με τις μακρινές θάλασσες.

Τραγούδια στα γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και ρουμάνικα, συναντούν δημιουργίες μεγάλων ελλήνων συνθετών καθώς και συνθέσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας και πολλών άλλων νέων τραγουδοποιών.Θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Το ταξίδι στον χώρο αλλά και στον χρόνο στο οποίο παρασέρνουν τους ακροατές είναι μοναδικό,γεμάτο από πάθος αλλά και ρομαντισμό,ευαίσθητες ερμηνείες και άρωμα καλοκαιριού. Μαζί τους για πρώτη φορά επί σκηνής ο διεθνώς καταξιωμένος σολίστ, συνθέτης και ερμηνευτής αλλά και σημαντικός διοργανωτής πολλών πολιτιστικών θεσμών στην Αθήνα, Μάριος Στρόφαλης, κάνει αυτή τη μουσική συνάντηση ακόμα πιο ξεχωριστή.

kasioni_quartet_2015_06

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Τηλ. 210 3610067

Ώρα: 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here