Η Θωμαή Απέργη, μια ιδιαίτερα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τη μεσογειακή ομορφιά της, αλλά κυρίως για το ερμηνευτικό ταπεραμέντο της! Η ίδια δεν παύει στιγμή να εργάζεται με πάθος για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, αλλά παράλληλα να νοιάζεται για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω της. Φύση δημιουργική και με ενσυναίσθηση, δίνει βροντερό παρών όπου υπάρχει ανάγκη και «διαθέτει» τον εαυτό της όπου μπορεί να προσφέρει.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, στις 29 Φεβρουαρίου 2020, διοργανώνεται μία μουσική βραδιά με τη Θωμαή Απέργη και την μπάντα της αφιερωμένη στο MDA ΕΛΛΑΣ – Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομϋικές Παθήσεις.

Προσκαλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν και αυτοί στο σπουδαίο έργο του Σωματείου και αγαπούν τα τραγούδια της Θωμαής Απέργη, όπως «Η γυναίκα που αγαπά», «What’s your name» και «Ό,τι αγάπησα» αλλά και τις αγαπημένες της διασκευές σε τραγούδια – σταθμούς, να παραβρεθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο χώρο του Αεριοφυλακίου 1 – Αμφιθεάτρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Προσκεκλημένος της Θωμαής Απέργη ως special guest σε αυτή τη γεμάτη συναίσθημα βραδιά θα είναι ο Αδάμ Τσαρούχης. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη γνωστό για το ιδιαίτερο vintage ήχο που δίνει στις διασκευές του, ενώ έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές, όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ και πολλοί άλλοι.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω της viva.gr

Λίγα λόγια για το MDA ΕΛΛΑΣ – Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομϋικές Παθήσεις
Το MDA (https://mdahellas.gr) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.
Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here