Η μπάντα που θα αγαπήσει η Αθήνα κι όχι μόνο, με νέα μέλη, ανανεωμένο ρεπερτόριο και κέφια δυνατά έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στις 20 Νοεμβρίου στη Μουσική Σκηνή «Χίλιες και δυο νύχτες».

Η περιπέτεια της Τζέλας με την μουσική ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μπροστά από μικρές η μεγάλες μπάντες, σημαντικών δημιουργών και καλλιτεχνών. Φέτος με τον φίλο και συνεργάτη της μουσικό Νικόλα Τριήρη, αποφασίζει μαζί με άλλους εξαιρετικούς δεξιοτέχνες μουσικούς και έναν νέο αξιόλογο τραγουδιστή, να δημιουργήσουν και να κάνουν πραγματικότητα την σημερινή μουσική κολεκτίβα «ΤζέΛα Μινόρε Band».

tzela_minore_band_dt_2014_11

Ένα μπουζούκι, μια κιθάρα, ένας κρουστός, και μία perfomer παλιάς καλής «κοπής» και άλλη μία ανδρική φωνή. Το πρόγραμμα της μπάντας, δένει με  αμεσότητα και ανατροπή τον Κραουνάκη, με τον Ζαμπέτα, τον Καραμουρατίδη, με τον Τσιτσάνη και τον Ακη Πανου.και άλλους μεγάλους της μουσικής ιστορίας μας αλλά και νεότερους σημαντικούς.

Πρόκειται για μία παραγωγή που δημιουργήθηκε με απόλυτο μεράκι, με σημασία στη λεπτομέρεια, με ήχους δουλεμένους δυνατά και σε σημεία διασκευασμένους άρτια τεχνικά.

Η «ΤζέΛα Μινόρε Band» στοχεύει να χτυπήσει κατ’ ευθείαν στην καρδιά του κοινού της. Να του θυμίσει, να του κεντρίσει, να τον κάνει να τραγουδήσει μαζί της και να χορέψει μέχρι το πρωί.

Ερμηνεία Τζέλα Κουπετώρη, μαζί της ο Βαγγέλης Γιαννάκης

Νικόλας Τριήρης : μπουζούκι, φωνή
Μιχάλης Στεφανίδης : κιθάρα
Χρήστος Sagient  : κρουστά

Επιμέλεια προγράμματος : Τζέλα Κουπετώρη
Ενορχηστρώσεις : ΤζέΛα Μινόρε Band
Φωτογράφος  : Χριστίνα Σαρλάμη

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 5 €

” Χίλιες και δυο νύχτες ”
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή (από Ερμού 104)
Τη.: 210 3317293

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here