Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ αδειάζουν από τα συρτάρια τους μουσικές 13 χρόνων σε μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE.

Το καθαρόαιμο Hip Hop συγκρότημα, παρουσιάζει για τελευταία φορά μέχρι την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, σε ένα live επετειακού χαρακτήρα, όλα όσα συνέβησαν από την Τριλογία, το Άκυρον, το Εύφλεκτον , το Βάπτισμα Πυρός, μέχρι την Εποχή και ετοιμάζεται για νέες μουσικές αναζητήσεις…

Οι ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ που υπηρετούν για περισσότερο από μα δεκαετία με συνέχεια και συνέπεια το hip hop, επιμένουν στην ανεξάρτητη Δισκογραφία και από το 2002 η μουσική τους διανέμεται δωρεάν στο ίντερνετ.

vita_peis_2015_06_002

Ύστερα από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και απανωτά sold out , μας καλούν λίγο πριν εκπνεύσει το 2015 στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE για να παρουσιάσουν την περιπετειώδη 13χρονη διαδρομή τους και να δώσουν ένα μικρό δείγμα από το… μέλλον τους.

«ΧΙΙΙ Χρόνια Βήτα Πεις
27 Δεκεμβρίου 2015
Εσύ, έχεις ακούσει ποτέ ΒΠ;
Έχεις βρεθεί σε κάποια ζωντανή εμφάνιση;
Αν ναι, τότε γνωρίζεις…
Στις 27 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τον δέκατο τρίτο χρόνο μας, έτοιμοι να παρουσιάσουμε για τελευταία φορά, όλα όσα συνέβησαν από την Τριλογία, το Άκυρον, το Εύφλεκτον και το Βάπτισμα Πυρός, μέχρι την Εποχή.
Αν είσαι έτοιμος, τότε σε περιμένουμε, να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2002.
Έπειτα θα επιστρέψουμε όταν εμείς θα είμαστε έτοιμοι…
και ίσως να μην το περιμένεις, αλλά εκείνη τη στιγμή θα πεις…
“Το περίμενα”. Η Ομάδα Είναι Μία».

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Ιερά οδός 72 & Σπύρου Πάτση (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)
Τηλέφωνο: 210 3473835

Είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here