Η MINOS EMI παρουσιάζει το νέο single του Ian Ikon με τίτλο “The End of Falling”, ένα alternative art pop τραγούδι που ερμηνεύει με την υπέροχη φωνή της η πρωτοεμφανιζόμενη δισκογραφικά Afrodite.

Ένα τραγούδι που μας υπενθυμίζει πως ακόμη κι αν βρεθούμε σε αδιέξοδο, μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να απελευθερωθούμε από τους «δαίμονές» μας…

The end of falling
No longer hear my demons calling
I found the strength to make a turn
and let them burn

Μουσική-στίχοι: Ian Ikon

Ian Ikon
Ο Ian Ikon (Γιάννης Οικονομίδης) δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής και της σύνθεσης αλλά και στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας.
Στη δισκογραφία έκανε την εμφάνισή του με το ψευδώνυμο Lunicon και ένα instrumental cd, με τίτλο “Μonths”.
Τον Νοέμβριο του 2012, κυκλοφόρησε από την Universal Music, το EP “Like a star”, με τον Craig Walker (πρώην τραγουδιστή των Archive).
Το  ΕP περιλαμβάνει 5 τραγούδια τη μουσική των οποίων έγραψε ο Ian Ikon. Σ’ αυτό το pop rock EP συναντιέται η αισθητική και συνθετική άποψη του Ian Ikon με την λυρικότητα της φωνής του Craig Walker.
Tο 2014 o Ian Ikon παρουσιάζει την Νatalia Corvington με το τραγούδι “Everywhere I go” για το οποίο έγραψε την μουσική, τους στίχους και έκανε την παραγωγή. Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Εmi music.
Αρχές του 2015 ο Ιan Ikon συνεργάζεται με μια νέα τραγουδίστρια, την Afrodite, που κάνει το δισκογραφικό της ξεκίνημα με το τραγούδι “Τhe end of falling” σε στίχους και μουσική του ίδιου.

ian_ikon_2015_02_01

Afrodite
Η Afrodite (Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου) γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1989 στη Ρόδο. Σπούδασε στο ArtEZ Institute of the Arts, Jazz & Pop Singing στην Ολλανδία και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης). Εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου και μουσικοκινητικής και συμμετείχε σε μεγάλες χορωδίες σε όλη την Ελλάδα.
Στο εξωτερικό και ειδικά στην Ολλανδία η σύντομη και ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία της στο χώρο της μουσικής προσδιόρισε την καλλιτεχνική και μουσική της ταυτότητα.
Με την επιστροφή της στην Ελλάδα,  συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στις χειμερινές και καλοκαιρινές συναυλίες της για όλο το
2014 αλλά και με πολλά μουσικά σχήματα και συγκροτήματα ως βασική τραγουδίστρια.
Με το τραγούδι “The end of falling” σε στίχους και μουσική του Ian Ikon κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο.

afrodite_2015_02_01

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here