3/6/2014
www.musiccorner.gr

Η MINOS EMI παρουσιάζει το νέο single του Ian Ikon με τίτλο “Everywhere I go”, ένα alternative indie pop τραγούδι που αποπνέει μια road trip αίσθηση και στο οποίο κάνει το ντεμπούτο της η ταλαντούχα ελληνίδα τραγουδίστρια Natalia Corvington.

ian_ikon_corvington_cover_2015_05

Ένα road song που μας υποδεικνύει πως όπου κι αν ταξιδέψεις ανακαλύπτεις ένα κομμάτι από τη δικιά σου πατρίδα.

“…Εverywhere I go I find another piece of home…”

ΝATALIA CORVINGTON
Η Νatalia Corvington γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Μαΐου του 1993. Πατέρας της είναι ο Jean – Robert (Ζάν Ρομπέρ) Corvington, τραγουδιστής από την Αϊτή με διεθνή καριέρα που μεσουρανεί στην Ελλάδα τη δεκαετία του 60 και 70, συνεργαζόμενος με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Κατσαρός, Πουλόπουλος, Μαρινέλλα, Πάριος, Νταλάρας. Η αγάπη της Natalia για τις τέχνες και το μουσικό της ταλέντο εκδηλώθηκαν από νωρίς. Στα 6 της ξεκινάει μαθήματα κλασικού πιάνου και θεάτρου. Στην εφηβεία λαμβάνει μέρος σε διάφορες μουσικοθεατρικές παραστάσεις, παρακολουθεί χορό ενώ γράφει τα πρώτα της κομμάτια στην κιθάρα και στη συνέχεια παρακολουθεί μαθήματα Όπερας και Music Performance. Έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα σε Αθήνα και Ρόδο, συμμετείχε σε διάφορα musicals και τον Νοέμβριο του 2013 έκανε εμφανίσεις στο Λος Άντζελες.

IAN IKON
Ο Ian Ikon (Γιάννης Οικονομίδης) δραστηριοποιείται στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας αλλά και στο χώρο της μουσικής και της σύνθεσης. Στη δισκογραφία έκανε την εμφάνισή του με το ψευδώνυμο Lunicon και ένα instrumental CD, με τίτλο “Μonths”. Τον Νοέμβριο του 2012, κυκλοφόρησε το EP “Like a star”, με τον Craig Walker (πρώην τραγουδιστή των Archive). Το ΕP περιλαμβάνει 5 τραγούδια τη μουσική των οποίων έγραψε ο Ian Ikon στα οποία συναντιέται η αισθητική και συνθετική άποψη του με την λυρικότητα της φωνής του Craig Walker.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here