Ο πρώην frontman των Mad Street, Ian Stratis, κυκλοφορεί την πρώτη solo δουλειά του με τίτλο Amazing προετοιμάζοντας το έδαφος για μια σειρά προσωπικών singles που ξεχειλίζουν από ενέργεια και διάθεση για χορό.

Το πρώτο δείγμα για το νέο αυτό ξεκίνημα αποτελεί το single “Amazing” που ξεχωρίζει για τον δυναμικό disco-pop χαρακτήρα του!

ian_stratis_cover_2019_01

Ένα τραγούδι που ξεδιπλώνει τις φωνητικές δυνατότητες και το εκρηκτικό ταλέντο του Ίαν Στρατή που σε παρασύρει στο ρυθμό του. Άλλωστε αυτά ακριβώς ήταν και τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Ίαν τόσο αγαπητό στο κοινό από την εποχή του X-Factor. Ο Ίαν συνυπογράφει μάλιστα τους στίχους και τη μουσική του νέου τραγουδιού, με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή, αντίστοιχα.

Το “Amazing” ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ακούστηκε για πρώτη φορά live στην εκρηκτική φετινή εμφάνιση του Ίαν στο Color Day Festival 2018, μπροστά σε περισσότερους από 20.000 θεατές που δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα γεμάτη χορό, χαμόγελα και χρώματα όπως αποτυπώθηκαν και στο βίντεο που συνοδεύει το single.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκει τον Ίαν Στρατή στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του. Μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στα μεγάλα musical «Εβίτα», «Hair», «Grease», «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης»,«Cats» και τις εμφανίσεις με τη House Band στον Σταυρό του Νότου, ο Ίαν, αυτές τις μέρες μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε live εμφανίσεις στο Rock ‘n’ Roll, πρόβες και ηχογραφήσεις νέου υλικού, εμφανίσεις στην παιδική παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας» και φυσικά σε εντατικές πρόβες και μεταμορφώσεις για την τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 “Your Face Sounds Familiar”, στο πρώτο επεισόδιο της οποίας αναδείχθηκε και ο αγαπημένος του κοινού.

Credits:
Μουσική: Ίαν Στρατής / Eddie Δερβάκος
Στίχοι: Ίαν Στρατής / Ηλίας Σαμαρτζής
Παραγωγή & Ενορχήστρωση: Λάμπης Κουντουρόγιαννης
Βίντεο μοντάζ: Χρήστος Γκίνης
Εταιρεία: Feelgood Records

Ευχαριστούμε το “Color Day Festival” για την ευγενική παραχώρηση των πλάνων του βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here