Το Immigraniada Festival διοργανώνει, εν μέσω εορτών, μια συναυλία – αντιγιορτή για καλό σκοπό και παρουσιάζει το Σάββατο 21 Δεκέμβρη στο Gagarin τους PANX ROMANA, με διαχρονικό πανκ ροκ που διαταράσσει την κανονικότητα, τους BAILDSA με τη διεθνή παρουσία με Βalkan Punk Ska Reggae, τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ που τραγουδάνε ακόμη και με βροχή από δακρυγόνα και χημικά στην πλατεία Εξαρχείων, την DAPHNE BLUEBIRD με ένα μουσικό blend κουλτούρας και άποψης από Hip Hop, Reggae, Dub, και τον DJ MARBLE ιδρυτικό μέλος των Βαβυλώνα γνωστό και ως Κύρος και μουσικό πολυεργαλείο σε δεκάδες παραγωγές.

Επιμένουμε σ’ έναν άλλο κόσμο κι ερχόμαστε πιο δυνατοί φωνάζοντας ότι «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Θα το φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και χρειαζόμαστε και την δική σας υποστήριξη. Θα στολίσουμε την πόλη με αυτό το σημαντικό μήνυμα σαν υπενθύμιση για να μην ξεχνιόμαστε, αδέλφια, πως είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με αγάπη που μπορεί να στολίσει τον κόσμο μας με το δικαίωμα στη ζωή για όλους.

Δεν μπορούμε να χαρούμε με πλαστικά δέντρα και φωτεινά στολίδια όσο ποινικοποιείται η αλληλεγγύη, η σκέψη μας, και περιορίζεται η αυτοδιάθεση και η ελευθερία των επιλογών μας.

Αντιδρούμε στο υποκριτικό ενδιαφέρον των αρχών αλλά και πολλών συνανθρώπων μας, που διαχωρίζουν τις ανθρώπινες ψυχές σε χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κοινωνική τάξη. Αντιδρούμε στην στοχοποίηση των ανθρώπων που στηρίζουν τις καταλήψεις στέγης ως μια φιλόξενη αγκαλιά μέσα στις γειτονιές.

Για να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω στον φόβο και την απομόνωση.

AΝΘΡΩΠΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Μείνετε συντονισμένοι και πάντα άνθρωποι.

IMMIGRANIADA FESTIVAL
Το Immigraniada Festival είναι μια πρωτοβουλία μελών των «Αντισωμάτων» που ξεκίνησε το 2016 σε συνεργασία με συλλογικότητες κοινωνικής επαγρύπνησης. Είναι αυτοοργανωμένο βασισμένο στην ανυπόκριτη αγάπη για τον άνθρωπο, στην ενότητα και την αλληλεγγύη στον κοινό αγώνα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, ντόπιων και προσφύγων, στην Ιμιγκρανιάδα της ζωής.

Για την ανθρωπιά που δεν συμβιβάζεται. Που δεν κοιτά ποιος είναι αυτός που έχει ανάγκη. Που απλά βοηθά στο ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο των συνόρων και των φόβων, δίχως αγκυλώσεις που διχάζουν τον κοινωνικό ιστό.

*Στον χώρο της συναυλίας θα δεχόμαστε καθαρά ζεστά είδη ένδυσης για παιδιά και έφηβους, μπουφάν, παπούτσια, φόρμες, μπλούζες, κάλτσες, γάντια και υπνόσακους.

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και ξεκινάμε αυστηρά στις 21:00

Gagarin 205
Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ. 211 4112500

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 8 €, ταμείο 10 €

Προπώληση: viva.gr, 11876 και στα φυσικά σημεία πώλησης viva

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here