Ένα μοναδικό διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής Indie και alternative rock σκηνής διοργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και τη United We Fly στον βιομηχανικό χώρο Playground 260 στην Πειραιώς, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Για δύο βραδιές ο ανοιχτός χώρος πίσω από την Πειραιώς 260 θα μεταμορφωθεί σε μουσική σκηνή και θα γεμίσει με φρέσκους ήχους και ανεπιτήδευτη δημιουργικότητα!

Το Indie Playground Festival ξεκινάει την Τετάρτη 26 Ιουλίου με τους εκρηκτικούς Godsleep, που θα γεμίσουν τον χώρο με stoner και heavy rock ήχους. Θα ακολουθήσει η αθηναϊκή neo-psyche rock μπάντα The Steams, καθώς και το Παιδί Τραύμα, που με νέο υλικό από το άλμπουμ του «Μέινστριμ» θα μας διηγηθεί pop-rock μουσικές ιστορίες αθηναϊκής καθημερινότητας.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι ψυχεδελικοί Dury Dava θα μας κάνουν να χορέψουμε με krautrock και ανατολίτικους ρυθμούς, ενώ θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουμε live στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια τον Γιώργο Καρρά, θρυλικό συνθέτη από τις Τρύπες και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ροκ, που θα παρουσιάσει το τελευταίο άλμπουμ του «Ασκήσεις Απλότητας». Η συναυλιακή βραδιά κορυφώνεται με την ιστορική μπάντα του αθηναϊκού underground Lost Bodies, που θα μιξάρουν με τον πλέον κλασικό τρόπο τους διαφορετικά είδη της ροκ με στοιχεία πρόζας και κοινωνικής σάτιρας.

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023
Indie Playground Festival:
Διήμερο μουσικό φεστιβάλ στην Πειραιώς

Τετάρτη 26 & Πέμπτη 27 Ιουλίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Αναλυτικό πρόγραμμα:

26.07: Παιδί Τραύμα | The Steams | Godsleep
27.07: Lost Bodies | Γιώργος Καρράς | Dury Dava

Εισιτήρια: 10€/ημέρα & 16€/διήμερο
Προπώληση: viva.gr – aefestival.gr

Playground 260
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,
Πειραιώς 254, Ταύρος
Είσοδος για το κοινό από Σπύρου Πολυκράτη 6
(κάθετος δρόμος στην Πειραιώς μετά την είσοδο της Πειραιώς 260)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here