Ο σπουδαίος Jack Savoretti παρέα με την εκρηκτική μπάντα του, το Σάββατο 23 Ιουλίου, έδωσε στο Sani Festival ένα σόου αντάξιο της φήμης του αλλά και της αμέριστης αγάπης που από την πρώτη στιγμή του έδειξε το κοινό. Ένα πραγματικό υπερθέαμα!

Ο Jack Savoretti απέδειξε με την υπέροχη φωνή και την πληθωρική παρουσία του πάνω στη σκηνή πως είναι ένας πραγματικός σταρ. Από το πρώτο κιόλας τραγούδι ήταν σχεδόν όλοι όρθιοι χορεύοντας! Σχεδόν όλοι, γιατί κάποιοι επέλεξαν να ξαπλώσουν στο γρασίδι, μια τόσο οικεία εικόνα σε αυτά τα 30 χρόνια που πάντα προσέθετε στη μαγεία και τη γοητεία του Sani Hill.

Οι χορευτικές μελωδίες και οι ηλεκτρικοί ήχοι κατέκλυσαν τον χώρο, που σε συνδυασμό με το μαγευτικό σκηνικό, τον υπέροχα φωτισμένο Πύργο και το υπέρλαμπρο άστρο του Savoretti, που έκανε το φεγγάρι να μοιάζει τόσο δα μικρό, συνέθεσαν την παλέτα του πιο καλοκαιρινού μουσικού πάρτι της χρονιάς.

Αφού τελείωσε η κανονική διάρκεια της συναυλίας, όλοι οι θεατές μαζεύτηκαν και πάλι μπροστά στη σκηνή, το γνωστό πια σημείο συνάντησης για το γνωστό αίτημα. «Κι άλλο, κι άλλο» ήταν το σύνθημα. Και η μπάντα επανήλθε στη σκηνή δριμύτερη. Αυτό που ακολούθησε ήταν μοναδικό και ανεπανάληπτο. Μια εικόνα που δεν έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν και θα χαραχτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Sani Festival. Γιατί φέτος το Sani Festival δεν γιορτάζει μόνο, αλλά γράφει και νέες υπέροχες σελίδες στην ιστορία του, γεμάτες ζωντάνια και ρυθμό. Μια εικόνα που ειδικά προχθές είχε ιδιαιτέρως παρατεταμένη διάρκεια, αφού για σχεδόν μία ολόκληρη ώρα και μετά το encore οι περισσότεροι θεατές παρέμειναν στις θέσεις τους ακίνητοι!

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Οικονομίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here