Μια πολυδιάστατη τραγουδοποιός κάνει τα πρώτα της επίσημα βήματα στη δισκογραφία, παρουσιάζοντας το πρώτο της single, σε συνεργασία με τη Final Touch.

Η Jenny Walnut, με καλλιτεχνική φλέβα από μικρή ηλικία, είναι μια ανήσυχη προσωπικότητα με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, δραστηριοτήτων και σπουδών. Η καλλιτεχνική της πλευρά έχει μέχρι στιγμής βρει έκφραση μέσα από το πατινάζ, τον χορό και τη σκηνοθεσία, ενώ αποφασίζει σήμερα να καταπιαστεί με τη μεγάλη της αγάπη, που είναι η σύνθεση και το τραγούδι.

Μας παρουσιάζει το τραγούδι «Ζωή» σε στίχους και μουσική της ιδίας, το οποίο, μέσα από τον ευρηματικό στίχο και τους ρυθμούς reggae, σχολιάζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από τη δική της οπτική γωνία και φιλοσοφία. Με τη ζεστή χροιά της φωνής της, η Jenny Walnut ερμηνεύει με πάθος και δυναμισμό.

Στο εγχείρημά της αυτό, η Jenny πλαισώνεται από μια ομάδα αξιόλογων συντελεστών. Η ενορχήστρωση και η παραγωγή του τραγουδιού, καθώς και το programming, είναι δια χειρός του γνωστού παραγωγού Soumka, ενώ το mastering επιμελήθηκε ο Ανέστης Ψαραδάκος. Τις κιθάρες έπαιξαν ο Τάσος Σκούρας και ο Κώστας Μαδεμλής, και στα φωνητικά συμμετέχει η Krida.

https://youtu.be/a9_pKv0tt74

Το single «Ζωή» διατίθεται και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services από τη Final Touch.

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα
Η Jenny Walnut είναι μια πολυμορφική all around καλλιτέχνης που καταπιάνεται με οτιδήποτε ερεθίσει το ακούραστο πνεύμα της. Το ταξίδι της ξεκινάει από πολύ νεαρή ηλικία όταν και διέπρεψε στον χώρο του καλλιτεχνικού Πατινάζ, ως μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά και του χορού. Τελειώνοντας το σχολείο ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Διοίκηση και management. Δεν ήταν όμως κάτι που την εξέφραζε, έτσι λοιπόν στράφηκε στον κινηματογράφο συμμετέχοντας σε αρκετά projects από ταινίες μέχρι και μουσικές σκηνές, σε διαφορά πόστα. Η δίψα της για δημιουργία όμως μονοπωλούσε τα όνειρά της με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους εν ονόματι “Stolen time” όπου σεναριογράφος και σκηνοθέτης ήταν η ίδια. Η ταινία διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας, όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της δημιουργίας, σπούδασε Εγκληματολογία στο Open University της Αγγλίας, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε επιμορφωτικά προγράμματά πάνω στην Εγκληματολογική Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μουσική για την Jenny πάντα είχε ξεχωριστή θέση στην ζωή της! Έτσι λοιπόν, σήμερα παρουσιάζει τη «Ζωή» μέσα από το ομώνυμο τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει και υπογράφει την μουσική και τον στίχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here