16/10/2012
www.musiccorner.gr

Ένα Swing Party από τους πλέον ειδικούς του είδους, φιλοξενεί το Gazarte το Σάββατο 27 Οκτωβρίου! Οι Βρετανοί δεξιοτέχνες Jive Ace, παρέα με τους δικούς μας Penny & The SwingingCats  θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη από τη μουσική των big bands του μεσοπολέμου, την ατμόσφαιρα του Savoy ballroom του Harlem και το αξεπέραστο στιλ των Swing Kids!

Το swing δεν ακούγεται μόνο …χορεύεται! Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί απλώς …δεν μπορείς να μη χορέψεις! Ρυθμικό χτύπημα ποδιών και χεριών, stylish 50’s ρούχα και στριφογύρισματα που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας παρασύρουν σε έναν ξέφρενο ρυθμό, είναι μερικοί από τους λόγους που η βραδιά αυτή θα ειναι μοναδική!

Οι Jive Aces χαρακτηρίζονται από πολλούς ως η πιο δυναμική και ταλαντούχα μπάντα swing & jive της Βρετανίας! Η 6 μελής παρέα για πάνω από μια δεκαετία έχει παρασύρει το κοινό στους ρυθμούς της Jump Jive μουσικής (μείξη swing με rock ‘n roll), σε χιλιάδες φεστιβάλ και χώρους σε Ευρώπη, Αγγλία, Αμερική, Ιαπωνία, Ισραήλ κά. παρουσιάζοντας ένα φανταστικό μουσικό θέαμα. Συνδυάζουν κλασσικούς swing, jive και R&B ήχους σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι Louis Prima, Cab Calloway, Louis Armstrong, με επιλογές από χαρακτηριστικούς swing ήχους των δικών τους άλμπουμ. Στο νέο τους δίσκο – αφιέρωμα στον αγαπημένο τους μουσικό ήρωα Louis Prima, συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους η κόρη του Prima, ο Ray Gelato και ο Hossam Ramzy. Οι μοναδικοί entertainers από τη Βρετανία έρχονται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και υπόσχονται αυτήν την φορά ένα ξέφρενο πάρτυ με την ατμόσφαιρα μιας λαμπερής εποχής!

Οι Penny & the SwinginCats, το πιο γνωστό ελληνικό συγκρότημα που παίζει swing, έχει δώσει με μεγάλη επιτυχία πολλές εξετάσεις στην αθηναϊκή νύχτα και αλλού. Με την “χρονομηχανή” τους όπως λένε και τα 5 μέλη της μπάντας, τρέχουν από δεκαετία σε δεκαετία και μας προσκαλούν να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε με κύριο ηχόχρωμα το swing, και δίπλα του το jive, το rockabilly και την dance… Οι Penny & The Swingin’ Cats δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους ξένους συναδέλφους τους, καθώς παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν στη σκηνή ενώ στο Gazarte πρόκειται να παρουσιάσουν και δικά τους νέα τραγούδια για να βάλουν την σφραγίδα τους σ’ αυτή τη συνάντηση με τους ομότεχνους Βρετανούς συναδέλφους τους!

Τι άλλο να ζητήσουμε για αυτό το βράδυ;

Σημειώστε ημερομηνία & κλείστε ραντεβού στο Gazarte:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου | με τους Jive Ace & τους Penny & the SwinginCats!

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: A ΖΩΝΗ 25€ / Β ΖΩΝΗ 20€ / ΟΡΘΙΟΙ: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here