Το πρώτο της single με τίτλο “No way for love” αποκόμισε πολύ θετικές κριτικές από το κοινό και η μελωδία του ακούστηκε σε ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Ανήμερα της ημέρας των Ερωτευμένων, η τραγουδοποιός Joanne Marnezi παρουσίασε ένα τραγούδι που περιγράφει τα πιο έντονα συναισθήματα που γεννά ο έρωτας!

To νέο της single “I am in pain” είναι ένα μελωδικό τραγούδι που κινείται σε ήχους alternative/pop, σε στίχους και μουσική της ιδίας, που πλαισιώνεται από την βελούδινη, αισθαντική φωνή της. Μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, ενορχηστρωμένη λιτά έτσι ώστε να δεσπόζει πάνω απ’ όλα ο στίχος και η ένταση των συναισθημάτων που εκφράζει.

Κυκλοφορεί από την Final Touch…

Η Joanne Marnezi είναι τραγουδοποιός – γράφει τραγούδια και τα τραγουδάει μπροστά στην κάμερα από την παιδική της ηλικία, καθώς, όπως λέει η ίδια, η μουσική είναι η μητρική της γλώσσα. Στο ευρύτερο κοινό πρωτοσυστήθηκε το 2017 με το single “No way for love”, σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση δική της.

Με καταγωγή από το Κιάτο, η Joanne Marnezi ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει τις σπουδές της στη σύγχρονη φωνητική και το τζαζ πιάνο, ενώ δηλώνει λάτρης της δεκαετίας του ’80.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here