Ένα από τα πιο καταξιωμένα ζευγάρια χορευτών Swing χορών στον κόσμο- οι Daniil και Maria, οι Speakeasies Swing Band και η ομάδα xορού Jump & Jive Athens Swing Team, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο πίσω στις δεκαετίες ’20 – ’40!

Οι Daniil Nikulin και Maria Filipova κατάγονται από τη Ρωσία και έχουν σαρώσει τα πρωταθλήματα χορού παγκοσμίως, με περισσή χάρη, άρτια τεχνική και εκπληκτική μουσικότητα! Χορεύουν Jazz, Lindy Hop, Charleston και Boogie Woogie, χορούς που ξεμύτισαν στην Αμερική την περίοδο του μεσοπολέμου και γνωρίζουν μεγάλη άνθηση ανά τον κόσμο στις μέρες μας! Καλεσμένοι των Jump & Jive, θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου για να διδάξουν σεμινάρια στην χορευτική κοινότητα και να παρουσιάσουν κομμάτι της δουλειά τους στο μεγάλο event την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.

daniil_nikulin_maria_filipova_2018_02_001

Μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, συνοδευμένη από το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα swing μουσικής και γνωστό στην παγκόσμια σκηνή, τους Speakeasies Swing Band! Το σχήμα αυτό, με συμμετοχές στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου καθώς και σε φεστιβάλ στην Ευρώπη αλλά και την Ασία δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins,Cherry Poppin Daddies κ.ά., υπόσχεται να κάνει τα πόδια σας να χορέψουν!

speakeasies_swing_2011_01_01

Τη βραδιά θα αναλάβει να επενδύσει μουσικά ο πολύ γνωστός στην παγκόσμια κοινότητα swing, DJ Ben White (USA). Ερχόμενος εξ Αμερικής, ο εκπληκτικός δάσκαλος, χορογράφος και χορευτής Ben White έχει σαρώσει τους διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια και ζει ζωή… νομά του swing, γυρίζοντας τον κόσμο κάθε εβδομάδα, παραδίνοντας μαθήματα και παίζοντας μουσικές στα πιο μεγάλα φεστιβάλ!!!

ben_white_2018_02_001

Το event αυτό έρχεται να σας ξεσηκώσει, πλαισιωμένο με χορευτικά show από το τιμώμενο χορευτικό ζευγάρι καθώς και από την ομάδα Jump & Jive – Athens Swing Team. H ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 2013 από την χορογράφο Έλενα Ευαγγελία Σκλαβούνου με σκοπό την προώθηση των Jazz/Swing χορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Έλενα Ευαγγελία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο, σπουδές και εμφανίσεις στο Λονδίνο αλλά και σε αμέτρητα φεστιβάλ και συνεργασίες με τους Πάνο Μεταξόπουλο, Pinapple Studios London, Rock that Swing Festival Munich, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κ.α. Η ομάδα της έχει την έδρα της στο Κουκάκι της Αθήνας όπου παραδίδονται μαθήματα για όλες τις ηλικίες στους αυθεντικούς χορούς Jazz.

elena_sklavounou_tolis_2018_02_01

Τι λέτε λοιπόν; Χορεύουμε;

Υ.Γ Μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιον για χορό, ακόμα και αν δεν ξέρετε τα βήματα. Κάποιο μέλος της ομάδας θα σας δείξει με χαρά πώς γίνεται!

25/02/2018
Ώρα έναρξης 20:30

Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή
Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα
τηλ. 210.9014428

Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος: 12 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here