Χάρη στην επιτυχία και τα συνεχή sold out της περσινής χρονιάς, η Βίκυ Βολιώτη μαζί με μία ομάδα δυναμικών, νέων καλλιτεχνών επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust με τη δική της σύγχρονη εκδοχή του κλασικού βερολινέζικου καμπαρέ, σε πρωτότυπα κείμενα των The Boy, Μίνου Θεοχάρη, Φωτεινής Αθερίδου, Κικής Μαυρίδου, Εύης Δόβελου κ.ά.

Η μουσικοθεατρική παράσταση, που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε την προηγούμενη σεζόν, επανέρχεται από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στο Faust, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Στο Kabarett Katakombe σας περιμένουν δέκα ξεχωριστά πλάσματα. Δεν είναι σαν και σας. Και μπορεί να έχουν ασυνήθιστη όψη, όμως έχουν να σας πουν πολλά… Πλησιάστε ν’ ακούσετε. Δώστε προσοχή σε ό,τι σας ψιθυρίσουν στο αυτί. Μην αρνηθείτε να χορέψετε μαζί τους, όταν σας αγκαλιάσουν, μουρμουρίστε μαζί τους τα τραγούδια που θα σας μάθουν. Και ποιος ξέρει; Αν τους φερθείτε τρυφερά μπορεί να σας φανερώσουν πολλά μυστικά. Σκεφτείτε έξυπνα κι αυτά ίσως σας χαρίσουν το κλειδί που σφραγίζει το κουτί της Πανδώρας…

⦋Καμπαρέ: είδος θεάματος όπου οι καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας ως όχημα έκφρασης το θέατρο, το χορό, το τραγούδι, τα ακροβατικά, τις μαριονέτες, όλα, σε μια σαγηνευτική μίξη, μιλούν ελεύθεροι για τα πάντα, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Θέαμα κυνικό, σκληρό και σκανδαλιστικό. Άνθισε στο Βερολίνο την εποχή του Μεσοπολέμου⦌.

Σύλληψη, δραματουργική επεξεργασία, σκηνοθεσία: Βίκυ Βολιώτη

Κείμενα
The Boy, Μίνως Θεοχάρης, Φωτεινή Αθερίδου, Κική Μαυρίδου, Εύη Δόβελου, Μένια Προζυμά, Δημήτρης Λεβιδιώτης, Μαρία Λάλου, Ελένη Μπίκου, Κώστας Τσακίρογλου, Δημήτρης Κολλιός, Αφροδίτη Ζλατάνου

Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά)
Ιουλία Αγαλίδου
Τζοάννα Αγγελή
Ελωρίς Αλπανίδου
Δημήτρης Βουτσάς
Αφροδίτη Ζλατάνου
Άγγελος Λιάγκος
Ελένη Μπίκου
Κώστας Τσακίρογλου
Έλενα Σταύρου
Βασιλική Χρυσικού

Φωτογραφίες: Βασίλης Σταυρόπουλος

Πρεμιέρα: Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023
Κάθε Δευτέρα
Ώρα: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 130 λεπτά με διάλειμμα

Faust
Αθηναΐδος 12, Αθήνα
Τηλ 210 3234095
(12:00 -21:00)

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (εισιτήριο παράστασης, δεν περιλαμβάνει ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here