Ο Ιάσονας Καφετζής κυκλοφορεί το πρώτο του single «Να Μου» στο οποίο συμμετέχει η Μαρίζα Ρίζου.

Το τραγούδι «Να Μου» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση που υπογράφει ο ίδιος είναι μια uplifting, χορευτική μουσική πρόταση με έντονες ρετρό αναφορές και minimal αισθητική.

O δημοφιλής ηθοποιός & χορευτής Andi Xhuma επιμελήθηκε το μουσικό βίντεο, αναδεικνύοντας την χορευτική υπόσταση του τραγουδιού.

Μια ομάδα ταλαντούχων χορευτών πλαισιώνει τον Ιάσονα Καφετζή και τη Μαρίζα Ρίζου σε μια νοσταλγική τοποθεσία με vintage ατμόσφαιρα.

Με τα λόγια του Ιάσονα:
«Η ανάγκη μου για έκφραση μέσω της μουσικής προκύπτει από τη δυσκολία μου να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου για όλα όσα γεννιούνται μέσα μου κάθε μέρα στο ρόλο του συντρόφου, φίλου, αδερφού, γιού, αλληλέγγυου, ιατρού και καλλιτέχνη… γι’ αυτό η μουσική μου προσπαθώ να είναι συνεπής με το αυθόρμητο και ρευστό του θυμικού».

Μουσική/Στίχοι/ενορχήστρωση/ Κιθάρες/ερμηνεία: Ιάσονας Καφετζής
Πλήκτρα, synth: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα, κρουστά: Παναγιώτης Κωστόπουλος
Ηλεκτρικό Μπάσο: Δημήτρης Σιάμπος
Μίξεις: Σωτήρης Ζηλιασκόπουλος, Δημήτρης Σιάμπος

Σκηνοθεσία/Χορογραφίες: Άντι Τζούμα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Λεωνίδας Μιχελόπουλο
1st AC / Focus puller: Κώστας Χριστίνης
2st AC: Αινείας Τζόπη
Διεύθυνση Παραγωγής: Φαίη Τζούμα
Βοηθός Παραγωγής: Αριστομένης Θεοδωρόπουλος

Χορευτές:
Παύλος Λυκούδης
Ειρήνη Δαμιανίδου
Άγγελος Πρεκατσουνάκης

———————————-

Ο Ιάσονας Καφετζής γεννήθηκε το Μάη του 89’ στο Παρίσι. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια και επιρροές από κλασική ροκ, soul funk των 60-70-80s, ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών σε ηλικία 6 ετών.

Συνέχισε ηλεκτρική κιθάρα στο Ωδείο Μουσικής Πράξης με δασκάλους και μέντορές του, τους Σωτήρη Πομόνη και Γιώργο Αργυρόπουλο, κερδίζοντας υποτροφία στο Berklee College Of Music “Bachelor of music in performance: guitar” σε ηλικία 18 ετών.
Δεν ξέφυγε όμως από τα κοινωνικά κατάλοιπα και στερεότυπα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εργάζεται ως Γυναικολόγος στο ΕΣΥ.
Η μουσική κατέχει εξέχουσα θέση στη ζωή του, έχοντας γράψει πρωτότυπη μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, καθώς και ως session μουσικός συνεργαζόμενος με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής όπως ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Μonika, η Μαρίζα Ρίζου κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here