23/2/2011
www.musiccorner.gr

Σ’ ένα μοναδικό μουσικό οδοιπορικό και πάλι πλάι στον Νίκο Αντύπα, η Καίτη Γαρμπή παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ! Με φωνή γεμάτη ένταση και εκφραστικότητα, πότε ήρεμη και γαλήνια και πότε θυμωμένη, πάντα όμως σαγηνευτική, φτιάχνει κομμάτι, κομμάτι… το «ΠΑΖΛ»!

Η Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε η ίδια τα νέα για το καινούργιο της album, μέσα από ένα video που παίζει στο νέο της site , http://www.kaitigarbi.net/ . Στο πνεύμα των σύγχρονων δισκογραφικών ιδεών, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να διανείμει τα τραγούδια της στους θαυμαστές της, εντελώς δωρεάν, μέσα από το link http://entertainment.in.gr/downloads/ (πρέπει απλά να δηλώσετε το e-mail σας για να σας σταλούν πληροφορίες πως θα κατεβάσετε τα τραγούδια)

Τη μουσική των 11 τραγουδιών του “Παζλ” υπογράφει ο Νίκος Αντύπας, ενώ στίχους έχουν γράψει οι GML, η Βίκη Γεροθόδωρου και ένα ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Τα τραγούδια του cd…
01. Γειά σου
02. Τα φύλλα
03. Οι καθαριστήρες
04. Όλα στα ζήτησα
05. Εγώ
06. Ψέμματα
07. Σύννεφα
08. Ρομπότ
09. Τα ηχεία
10. Στη φωτιά ρίξε χρυσάφι
11. Σκέψεις

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα απο τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ που έχουν κυκλοφορίσει… ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!!! Α+

  2. ΥΠΕΡΟΧΟ, η Καίτη για ακόμα μία φορά με αφήνει άφωνο. Αξιοσημείωτη και η κίνησή της για δωρεάν διαμοιρασμό του άλμπουμ, μπράβο της! Πάνω απ’όλα δείχνει ότι έχει ΗΘΟΣ, εκτός από πηγαίο ταλέντο, πράγμα πολύ σπάνιο για έναν καλλιτέχνη που ποιεί ΗΘΗ σαν την Καίτη. Δικαίως είμαι τόσα χρόνια φανατικός της!! Καίτη, σ’αγαπώ πολύ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here