Δύο μαγικές μεσογειακές φωνές αυτή της Ελληνίδας καταξιωμένης ερμηνεύτριας Καλλιόπης Βέττα και της Ιταλίδας διακεκριμένης σοπράνο Francesca Maionchi, συναντιούνται σε ένα crossover ιταλικό, μελωδικό και ταξιδιάρικο τραγούδι.

To τραγούδι έχει τον τίτλο “Se non ritorni” και είναι μία νοσταλγική crossover μπαλάντα με μίνιμαλ στοιχεία ώστε να αναδεικνύονται οι ‘ζεστές’ χροιές των δύο ερμηνευτριών. Τη μουσική για το τραγούδι έγραψαν η Marian Georgiou και ο Σπύρος Μεταξάς ενώ τους ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Francesco Boccia.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο σημαντικές ερμηνεύτριες αποτελεί μία κορυφαία μουσική ‘συνάντηση’ που αποδεικνύει πως στη μουσική δεν υπάρχουν σύνορα παρά μόνο ανθρώπινα συναισθήματα, όπως αυτά της αγάπης και της ζεστασιάς, της ελπίδας και του ονείρου που μόνο η μουσική και η τέχνη μπορούν να προσφέρουν.

Η Καλλιόπη Βέττα με μία πολύ σημαντική πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού αλλα και με διεθνείς συνεργασίες όπως αυτές με τη Lorenna McKennit και το Nicola Piovani και η Ιταλίδα σοπράνο Francesca Maionchi που ξεχωρίζει με το ταλέντο της στο πλευρό του διεθνούς φήμης τενόρου Andrea Bocelli.

Το ντουέτο “Se non ritorni” είναι μία μοναδική και δυνατή σύμπραξη ανάμεσα στις δύο ερμηνεύτριες.

Το cover ανήκει στη ζωγράφο Κέλλυ Καντανολέων.
Το single κυκλοφορεί από την ιταλική εταιρεία Maqueta Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here