Ο Γιώργης Χριστοδούλου και ο Χάρης Σταυρακάκης, θα μας ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο της καντάδας, με τραγούδια που δεν πλήγωσε ο χρόνος.

Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ, Λεό Ραπίτη κ.α. συνδυάζονται με αφηγήσεις για την εποχή της αθωότητας, τα μπαλκόνια της Αθήνας και τις καντάδες, τα πάρτυ στα οποία οι νέοι χόρευαν βαλς και τις μεζούρες των αστυνομικών που μετρούσαν τα φουστάνια των γυναικών  στο Ζάππειο. Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Black Duck, λίγο πιο πέρα από το Ζάππειο, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ο Γιώργης Χριστοδούλου, μας παρουσιάζει την δική του «Καντάδα» που ενθουσίασε το κοινό σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε cd.

xristodoulou_2015_12_001

Η προτροπή της φίλης Αρλέτας που τον πρωτοέβγαλε στη σκηνή, κι ένα τραγουδιστό ευχαριστώ που θέλησε να πει στην αγαπημένη του γιαγιά, έκαναν τον Γιώργη να εμπνευστεί και να ετοιμάσει αυτή τη δουλειά που κλείνει μέσα της τραγούδια που δεν πλήγωσε ο χρόνος, άλλοτε πιο γνωστά κι άλλοτε ξεχασμένα αλλά πάντα αφθαρτα και επίκαιρα, τραγουδισμένα λιτά και ουσιαστικά.

Απολαύστε τις καντάδες, στον ιδιαίτερο χώρο του Black Duck, με τον ερμηνευτή Γιώργη Χριστοδούλου και τον Χάρη Σταυρακάκη, που θα σας ταξιδέψουν στον παραμυθένιο κόσμο της καντάδας, περπατώντας και τραγουδώντας ανάμεσα σας!

Στο πιάνο και το ακορντεόν τον συνοδεύει ο ταλαντούχος Χάρης Σταυρακάκης.

Η «Καντάδα» ξεκίνησε το ταξίδι της από το Κάστρο της Αντιπάρου κι έχει ως τώρα παρουσιαστεί  στο λιμάνι του Πόρου, την Πλάκα της Αθήνας, σε Λάρισα, Τρίκαλα, Βέροια, Δράμα, Φλώρινα, Σέρρες, Κομοτηνή, Νάουσα, Σάμο, Πάτρα και αρκετές φορές στη Θεσσαλονίκη όπου ενθουσίασε το κοινό που γέμισε τον κήπο του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον περασμένο Νοέμβριο. Ταξίδεψε ακόμα για τρεις sold out συναυλίες στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760

Ωρα έναρξης: 21.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here