Το συγκρότημα Karma δημιουργήθηκε από τον Σάκη Μπιλάλη και την Πόλυ Πολένα, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους το καλοκαίρι του 2016 και τον χειμώνα που ακολούθησε.

Δυο παλιοί γνώριμοι με μουσική πορεία χρόνων συναντιούνται επί σκηνής και ενώνουν τις δυνάμεις τους, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην ερμηνεία των τραγουδιών τους, για να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους CD με τίτλο «Κοντά σου».

Πηγή έμπνευσής τους ο έρωτας και η αγάπη τους για τη μουσική και τη ζωή. Κινητήριος δύναμή τους, η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι.

Οι επιρροές τους πολλές και κοινές από τον χώρο του ελληνόφωνου έντεχνου/ροκ, με ήχο διαχρονικό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Συνοδοιπόροι τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι πολλοί φίλοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), η Μαρία Παπαδάκη, ο Δημήτρης Πολένας, ο Βασίλης Τσικρικωνάκης, ο Λευτέρης Γοντικάκης, oΘανάσης Ευσταθόπουλος, ο Ιούλιος Διακογιάννης, ο Λάμπρος Βασιλόπουλος, ο Νίκος Καλοχέρης, ο Τόλης Κετσελίδης, ο Παναγιώτης Αρσένης, ο Αλέξανδρος Μπιλάλης, που με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους, έγιναν αρωγοί στην υλοποίηση του ονείρου τους.

Τον περασμένο Μάρτιο, ως προοίμιο της επερχόμενης δουλειάς τους, κυκλοφόρησε σαν single το ομώνυμο τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα καλογυρισμένο video clip σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Μπούρη, που «ντύνει» την μουσική με ηλιόλουστες εικόνες και ανοιξιάτικα πλάνα από την περιοχή του Θησείου.

Το single «Κοντά σου» απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, αγκαλιάστηκε από το κοινό για τον νοσταλγικό του ήχο, και αποτέλεσε το κέντρο βάρους των ζωντανών εμφανίσεων των Karma, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Πειραιά, και επαρχία, στα πλαίσια της προώθησης του επερχόμενου album τους.

Τώρα, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του album τους, παρουσιάζουν το δεύτερο τους single με τίτλο «Κρυμμένος Θησαυρός».

Σε στίχους και μουσική του Σάκη Μπιλάλη, πρόκειται για μια σύνθεση που κινείται στους ήχους του παλιού, καλού ελληνικού ροκ, άκρως καλοκαιρινή και αισιόδοξη!

Ένα τραγούδι ταξιδιάρικο που ανεβάζει τη διάθεση και ξεχειλίζει από ελληνικό καλοκαίρι!

https://www.youtube.com/watch?v=wROYSOsVIto

Το album των Karma περιέχει δώδεκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και τα singles «Κοντά σου» και «Κρυμμένος Θησαυρός».

Διατίθεται στα δισκοπωλεία σε φυσική μορφή, σε jewel box με artwork που επιμελήθηκε ο Σάκης Μπιλάλης, και σε ψηφιακή μορφή στις μουσικές πλατφόρμες και τις υπηρεσίες streaming.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here