Λίγες  μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του TEATRO Music Hall την ερχόμενη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, ο Βασίλης Καρράς, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γιώργος Γιαννιάς  υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου!

Το κλίμα ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες είναι πολύ θερμό και τόσο η Αγγελική Ηλιάδη όσο και ο Γιώργος Γιαννιάς νιώθουν πολύ ευτυχισμένοι για την συνεργασία τους με τον κύριο Βασίλη Καρρά όπως τον αποκαλούν! Ο Βασίλης Καρράς αφού ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε πολύ όμορφες στιγμές, σε μια νέα αρχή με 2 νέα παιδιά δίπλα μου απ’ τα οποία έχω να μάθω και εγώ πολλά πράγματα αφού τα τελευταία χρόνια τα νέα παιδιά είναι πολύ μπροστά! Νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν και δεν χρειάζεται να βάλω στολίδια για την Αγγελική και τον Γιώργο, είναι πολύ καλά παιδιά και θα είμαστε οικογένεια».

Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πανευτυχής για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά, κάτι που είχε συζητηθεί και πριν μερικά χρόνια, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «κάλιο αργά παρά ποτέ». Με τον Γιώργο Γιαννιά όπως είπε η Αγγελική «μας συνδέει μια φιλιά, αφού το καλοκαίρι εμφανιζόμασταν μαζί στην Θεσσαλονίκη και είχαμε μια άψογη συνεργασία».

Ο Γιώργος Γιαννιάς όταν ερωτήθηκε για την νέα του συνεργασία με  τον Βασίλη Καρρά είπε πως «Χαίρομαι που δουλεύω με τον κύριο Καρρά, τι να πω για τον κύριο Καρρά, δεν είναι τυχαίο που όλα τα νυχτερινά λαϊκά μαγαζιά στηρίζονται στην δισκογραφία  του Βασίλη Καρρά»!

Όσο για το αν θα τους δούμε όλους μαζί επί πίστας, είναι ένα χαρτί που ο Βασίλης Καρράς δεν θέλησε να αποκαλύψει ενώ όταν η Αγγελική και ο Γιώργος ρωτήθηκαν απ’ τους δημοσιογράφους αν θα ήθελαν να τους γράψει ένα τραγούδι ο Βασίλης Καρράς και οι δύο απαντήσαν ότι και βέβαια θα ήθελαν, με μεγάλη τους χαρά να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι δια χειρός Βασίλη Καρρά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here