Η καλλιτεχνική ομάδα Άλμπατρος μετά το «Γιαλήτες ή αλλιώς αλήτες του γιαλού» (2019, Θέατρο Φούρνος) και το Στέλιο Ξύπνα! (2023, Χώρος Κ4) σε συνεργασία με την ομάδα Έ.Α.Ν. επιστρέφει με μία μαύρη κωμωδία που σκοπό έχει να διασκεδάσει το κοινό αλλά και να το προβληματίσει, περί της έννοιας του δικαίου αλλά και της απόδοσης δικαιοσύνης.

Εμπνευσμένο από την σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα και τις εντάσεις της, το νέο έργο του Γιάννη Κόκα «Κατ’ οίκον παράδοση», με τους Κώστα Κουτρούλη και Δημήτρη Μπούρα, έχει ως επίκεντρο την ιστορία μίσους και δολοπλοκίας ανάμεσα σε έναν πελάτη και έναν διανομέα πίτσας, με αφορμή την καθυστερημένη παράδοση μιας παραγγελίας. Ανατροπές και αποκαλύψεις συνοδεύουν αυτήν την κατ’ οίκον …μονομαχία με τελικό νικητή μόνο έναν.

Στην μαύρη κωμωδία ‘’Κατ΄οίκον παράδοση’’, βλέπουμε μια καθημερινή παράδοση πίτσας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια θανάσιμη αρένα μίσους και εκδίκησης ανάμεσα σε πελάτη και εργαζόμενο. Πόσο μπορεί να ‘’κοστίσει’’ μια πίτσα, τελικά και …”έχει ο πελάτης πάντα δίκιο”;

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Γιάννης Κόκας
Ήχος – Φώτα: Γιώργος Νικολουδάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μπησάρα
Φωτογραφίες: Studio p56
Επιμέλεια Βίντεο: Άγγελος Μπάλλας
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη
Γραφιστικά: Λυδία Καλαμάντη

Ερμηνεία: Κώστας Κουτρούλης, Δημήτρης Μπούρας

Παραστάσεις: Από Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις 20:00 & Δευτέρα στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά

ΧΩΡΟΣ Κ4 (οι άνθρωποι που Ακολουθούν τη Γη)
Βεΐκου 28, Κουκάκι
Μετρό Σταθμός Ακρόπολη

Τιμές εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 12€
Μειωμένο/Ατέλειες: 10 €

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here